محققان هندی به کمک نانوذرات طلا اثربخشی آنتیبیوتیکها را افزایش دادند که به کاهش مصرف آنتیبیوتیک ها و احتمال ایجاد مقاومت دارویی کمک می کند.
یک تیم تحقیقاتی هندی روش جدیدی از رهاسازی آنتیبیوتیک ارائه کردند که میتواند اثربخشی داروها را در سطح سلولی افزایش و عملکرد آنتیبیوتیکهای رایج را بهبود بخشد. از این فناوری میتوان جهت افزایش اثر روش درمان سرطان در آینده استفاده کرد.
استفاده بیرویه از آنتیبیوتیکها باعث ایجاد مقاومت آنتیبیوتیک در باکتریها میشود که این موضوع یک چالش جهانی است، مشکلی که در بیمارانی با سیستم ایمنی ضعیف، مانند بیماران سرطانی بیشتر مشاهده می شود. در حال حاضر گزینههای جایگزینی برای آنتیبیوتیکها وجود ندارد؛ بنابراین، محققان روی بهبود راندمان روشهای موجود متمرکز هستند.
محققان مؤسسه فناوری دهلی با اتصال نانوذرات به مولکولها موفق به افزایش کارایی رهاسازی دارو شدند. محققان این پروژه نشان دادند که ترکیبات آنتیباکتریال متصل به نانوذرات، اثربخشی بیشتری نسبت به عوامل ضدباکتری منفرد دارند. این روند میتواند برای درمان عفونی سلول های سرطانی، جای که مواد آنتی باکتریال نمی توانند به آن جا نفوذ کنند، مفید باشد.
گوپتا، از محققان این پروژه، میگوید: «راهبرد ما در این پروژه نشان داد که میتوان باکتریهای عفونتسازی که در سلولهای سرطانی پنهان شدهاست را شناسایی کرده و نابود کرد.»
این گروه موفق شدند باکتری ایکولا و استیفی را در شرایط آزمایشگاهی در این سلولها پیدا کرده و از بین ببرند. در این روش از نانوذرات طلا استفاده شده که بعد از ورود به سلول هیچ اثر سمی به جای نمیگذارند.
نیتو سینگ از محققان این پروژه میگوید: «سیستم نانوذرات بستر مناسبی برای تولید نسل جدید آنتیبیوتیکهاست که با دوز بسیار کم مصرف شده و نسبت به آنتیبیوتیکهای معمول مشکل مقاومتی کمتری ایجاد میکند؛ در آنتیبیوتیکهای رایج دوز مصرف بسیار بالا می باشد.
مقاومت به آنتیبیوتیک یعنی میکروبهای بیماریزایی که برای تخریب آنان از آنتیبیوتیک استفاده میشود، با جهش ژنی (موتاسیون) نسبت به این داروها مقاوم شوند و نسلهای جدیدی ایجاد شوند که امکان مبارزه با آن ها وجود نداشته باشد. از مهمترین عوامل این نوع مقاومت دارویی، مصرف خودسرانه و یا بیش از حد آنتیبیوتیکهاست. این پدیده خطری برای کل جامعه انسانی است، به طوری که آن را به تروریسم تشبیه کردهاند. مقاومت باکتریها به آنتیبیوتیک یکی از بزرگترین چالشهایی است که سلامت انسان عصر مدرن را تهدید میکند.
مقدمه کوره های آزمایشگاهی یا الکتریکی یکی از تجهیزات بسیار پر کاربرد در مراکز تحقیقاتی و صنایع هستند. در این تجهیزات به منظور کنترل هر چه بیشتر دما و همچنین افزایش دقت کاری، از محفظه ای کاملا عایق شده با آجر نسوز، سیمان نسوز و پنبه نسوز استفاده می شود. این محفظه توسط المنت های […]
معرفی آمونیوم کلرید و کاربردهای آن آمونیوم کلرید یا به اصطلاح نشادر ترکیبی غیرآلی با فرمول شیمیایی NH4Cl است. آمونیوم کلرید نمکی است سفید رنگ که به آسانی در آب گرم حل می شود. محلول آن خاصیت اسیدی ضعیفی دارد که ناشی از حضور یون کلر است . نشادر ساختاری بلورین داشته و بی رنگ […]
در مقاله کاربرد نانولوله های کربنی به طور مختصر درمورد کاربرد نانو لوله کربنی در صنایع مختلف و کاربرد نانولوله کربنی در پزشکی آشنا شدیم در این مقاله به صورت تکمیلی کاربرد نانولوله های کربنی در صنعت می پردازیم. با کشف و ورود نانولوله های کربنی به صنعت، این نانولوله ها کمک شایانی به صنایع مختلف کردند […]
خواندن دما از روی دماسنچ های جیوه ای، یکی از کارهایی است که برای بسیاری سخت است. در مقاله پیش رو قصد داریم خواندن صحیح دما از روی دماسنچ جیوه ای را به همراه تصویر آموزش دهیم. فروش آب اکسیژنه ضدعفونی کننده فروش الکل طبی دماسنج وسیله ایست که از آن برای اندازه گیری دما […]