مولاژ و کاربرد های آن

مولاژ چیست؟

مولاژ به نوعی ماکت گفته می شود که معمولا نمایانگر بخشی از بدن است. این ماکت ها معمولا برای مصارف آموزشی استفاده می شوند. مولاژها ممکن است به عوامل بیرونی واکنش نشان دهند(مانند مولاژ های شبیه سازی خونریزی و حوادث یا اتاق عمل) و یا صرفا برای تماشا و نمایاندن آناتومی باشند.

مولاژ در لغت به معنای “قالب” است که معمولا از لاستیک، لاتکس یا فوم ساخته می شوند و همچنین تلاش می گردد که  واقعی بنظر برسند و بیشترین شباهت را به بدن انسان داشته باشند.

فروشگاه تمادکالا این امکان را فراهم کرده است تا با کسب اطلاعات از انواع مولاژ، تجربه موفقی را از خرید اینترنتی مولاژ کسب کنید.

فروش مولاژ

انواع مولاژ

مولاژها دارای انواع مختلفی هستند. بعضی از آنها بخشی از بدن انسان و بعضی دیگر تمام بدن انسان را نشان می دهند. البته مولاژی ساخته نشده که بتواند تمام آناتومی بدن انسان را به طور کامل نشان دهد و مولاژهای مختلفی ساخته می شوند که هر کدام چیز خاصی را نشان می دهند. به عنوان مثال یک مولاژ برای نشان دادن سیستم عروقی بدن است و یک مولاژ دیگر برای نشان دادن عضلات بدن.

از برخی انواع مولاژ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

البته به غیر از مولاژهایی که برای بدن انسان ساخته می شوند، مولاژهایی از بدن جانوران و حشرات مختلف نیز ساخته می شوند.

مولاژ چیست

کاربردهای مولاژ

مولاژ می تواند به دانشجویان پزشکی و پیرا پزشکی اطلاعات کاملی در رابطه با آناتومی بدن و محل دقیق قرارگیری هرکدام از اعضا نشان دهد. مولاژها در اندازه های مختلفی ساخته می شوند که برای مولاژهای نیم تنه یا مولاژهای کامل بدن انسان، معمولا اندازه واقعی مورد استفاده قرار میگیرد.

ممکن است قطعات مولاژ بتوانند از آن جدا شده و دوباره سرجای خود نصب شوند و البته که در بعضی مولاژها این قابلیت وجود ندارد و اعضا در جای خودشان ثابت هستند.

فیلم بالا شما را با مولاژ بیشتر آشنا میکند.

به محتوای این صفحه امتیاز دهید


۴.۸۶ از ۵
برچسب ها :

مقاله های تمادکالا

بافرها به محلول هایی گفته میشود که میتوانند در برابر تغییرات پی اچ(که عمدتا در اثر اضافه شدن اسید یا باز بوجود می آیند) مقاومت کنند. این محلول ها بدلیل ویژگی خاصی که دارند، کاربردهای زیادی دارند که از مهمترین آنها میتوان به کاربردهای زیستی اشاره کرد. بافر چیست؟ یک محلول بافر(به طور دقیقتر بافر […]

مطالعه برهمکنش تابش الکترومغناطیسی با ماده طیف سنجی(اسپکتروسکوپی) نامیده می شود. تابش الکترومغناطیسی که با مؤلفه هایی همچون طول موج، فرکانس و سرعت مشخص می شود، دارای یک خاصیت دوگانه ذره و موج است. در حقیقت می توان تابش الکترومغناطیسی را به صورت ذرات مجزا به نام فوتون در نظر گرفت که انرژی آنها متناسب […]

آب اکسیژنه برای اولین بار توسط آقای تنارد شناسایی شد. او با اسیدی کردن پراکسید باریم و خارج نمودن آب اضافی آن، از طریق تبخیر در خلأ، موفق شد این محلول را اختراع نماید. آب اکسیژنه محلولی بی رنگ است که از نظر خواص فیزیکی بسیار مشابه آب بوده اما خواص شیمیایی فراوانی دارد. میزان […]

سختی چیست به مقاومت هر ماده در برابر تغییر شکل پلاستیک، سختی گفته می شود. سختی، میزان مقاومت سطح ماده در برابر تغییر شکل دائم یا پلاستیک است. از آنجایی که در هنگام تست میزان سختی ماده، نفوذکننده به سطح فشار داده می‌شود، سختی را می‌توان به عنوان میزان مقاومت ماده در برابر نیروی فشاری […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا