- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
امروزه به دلیل زایمان های سزارین و همچنین افزایش تولد زودرس در نوزادان، توصیه ی پزشکان این است که نوزاد 72 ساعت در دستگاه انکوباتور نوزاد تحت مراقبت باشد و بلافاصله در محیط بیرون قرار نگیرد.
دستگاه انکوباتور نوزاد دستگاهی است دارای محفظه بسته که با کنترل دما و رطوبت داخل آن، مناسب برای نگهداری از نوازدان است. این دستگاه شامل یک کلاهک پلاستیکی، ماسک و یک سنسور است که به بدن نوزاد وصل می شود و سیستم کنترل دما در دستگاه انکوباتور نوزاد به گونه ای است که با استفاده از اطلاعاتی که سنسور حرارتی از محیط و دمای بدن نوزاد می دهد، دمای محیط را مطابق با شرایط دمای بدن نوزاد تنظیم می کند.
برای کار با دستگاه انکوباتور نوزاد در محیط های درمانی ابتدا باید اجزای دستگاه انکوباتور را بشناسیم. اجزای این دستگاه به ترتیب عبارتند از: محفظه نگهداری نوزاد، سیستم کنترل دما، سیستم کنترل رطوبت، سیستم آلارم یا هشدار، سیستم کنترل گازها ورودی و خروجی، سیستم ثبات و پایداری محیط داخل محفظه، محفظه آب، پایه سرم و کابینت.
کاربرد دستگاه انکوباتور نوزاد همانطور که اشاره کردیم برای نگهداری نوزادان نارس و تازه به دنیا آمده است که فعلا تحمل شرایط بیرون به طور مستقیم را ندارند.
این دستگاه تمامی شرایط از جمله دمای بدن نوزاد که 37 درجه باید باشد، و مقدار اکسیژن و رطوبت مورد نیاز آن را فراهم می کند. که تامین دمای مورد نیاز توسط سنسورهای حرارتی که در زیر تشک نوزاد تعبیه شده است انجام می شود.
نوزادان نارس به دلیل عدم تکامل سیستم عصبی، قادر به تامین و کنترل نیازهای حیاتی شان نیستند، بنابراین برای رشد این نوزادن نیاز به دستگاه انکوباتور نوزاد احساس می شود.
روش کار دستگاه انکوباتور نیز به این صورت است که:
دستگاه انکوباتور نوزاد دارای یک سری سنسورهای حرارتی است که متصل به المنت های گرمایی هستند. این سنسورها وظیفه دارند تا دمای لازم داخل محفظه را برای نگهداری نوزادها تامین کنند و کنترل دما با استفاده از ترموکوپل و یا سیستم های بر مبنای میکرو کنترلرها و plc انجام می شود.
برای ضد عفونی کردن دست ممکن است از مواد مختلفی استفاده شود. اما پرکاربردترین آنها الکل ها هستند. در مقاله پیش رو قصد داریم توضیحات بیشتری در این باره ارائه کنیم. عمده ضدعفونی کننده های دست که در بازار یافت می شوند، بر پایه الکل هستند. الکل ها قابلیت تخریب پروتئین های ویروس، باکتری یا […]
متانول یا متیل الکل که به عنوان الکل چوب یا کاربینول نیز شناخته میشود، که دارای فرمول شیمیایی (CH3OH) است. متانول سادهترین الکل و یکی از پرکاربردترین الکلها است. متانول یک مایع بیرنگ و قابل اشتعال، با نقطه جوش 64.7 ℃ و نقطه ذوب -97.6℃ است. این ماده در طبیعت به عنوان محصول جانبی در […]
مولاژ چیست؟ مولاژ به نوعی ماکت گفته می شود که معمولا نمایانگر بخشی از بدن است. این ماکت ها معمولا برای مصارف آموزشی استفاده می شوند. مولاژها ممکن است به عوامل بیرونی واکنش نشان دهند(مانند مولاژ های شبیه سازی خونریزی و حوادث یا اتاق عمل) و یا صرفا برای تماشا و نمایاندن آناتومی باشند. مولاژ […]
میکسر آزمایشگاهی چیست؟ همزن آزمایشگاهی یا میکسر آزمایشگاهی یک از تجهیزات آزمایشگاهی متداول در آزمایشگاه ها است که در صنایع مختلف نظیر داروسازی، آزمایشگاه شیمی، رنگ سازی و … مورد استفاده است. از همزن آزمایشگاهی برای مخلوط کردن مایعات، یکنواخت نگه داشتن نمونه مایع در حین آزمایش،برای گرم کردن یا خنک کردن نمونه و همچنین […]