- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
سوالی که برای بسیاری از افراد پیش می آید، این است که تفاوت مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی در چیست. در این مقاله قصد داریم در این باره توضیحاتی بدهیم. همان طور که می دانید فروشگاه اینترنتی تمادکالا یکی از اولین فروشگاه های اینترنتی است که در زمینه فروش مواد شیمیایی آماده خدمت رسانی است. برای اطلاع از لیست محصولات تمادکالا می توانید از دسترسی سریع زیر خرید مواد شیمیایی خود را انجام دهید.
به طور کلی منظور ما از مواد شیمیایی، موادی با ترکیب شیمیایی مشخص هستند. موادی به صورت نسبتا خام هستند و از آنها در صنایع مختلف یا آزمایشگاه ها به عنوان پیش ماده استفاده می شود. مواد شیمیایی با ترکیبات مختلف توسط شرکت های مختلف یا پتروشیمی ها فروخته می شوند. شرکت هایی هستند که این مواد را تولید کرده و در اختیار دیگر صنایع یا دانشمندان قرار می دهند.
مواد شیمیایی صنعتی به موادی گفته می شود که برای تولید در صنعت از آنها استفاده می شود. این مواد بسته به کاربرد صنعتی، ممکن است دارای گرید های مختلف و خلوص های مختلفی باشند. گرید مواد، نشان دهند خلوص آنها و میزان ناخالصی آنها است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره گرید مواد، می توانید مقاله “انواع گرید مواد شیمیایی” را نیز مطالعه فرمایید.
در بسیاری از کاربردهای صنعتی، نیاز به خلوص های بسیار بالا نیست و به همین دلیل نیز مواد صنعتی معمولا خلوص پایین تری دارند. البته خلوص مواد صنعتی نیز با یکدیگر مختلف است و مواد صنعتی با خلوص بالا نیز وجود دارند اما باز هم خلوص آنها از مواد آزمایشگاهی پایین تر است. (در ادامه بیشتر درباره مواد آزمایشگاهی توضیح خواهیم داد.)
از آنجایی که در بسیاری از آزمایش ها، لازم است که مواد مورد استفاده کاملا خالص باشند، درجه خلوص آنها و ناخالصی های آنها بسیار مهم است. زیرا کوچکترین مقداری از ناخالصی ممکن است نتیجه آزمایش را تغییر دهد و باعث نتایج اشتباه شود. به همین دلیل است که مواد شیمیایی آزمایشگاهی خلوص بسیار بالایی دارند و اعداد خلوصی در ابعاد 99/99% مقادیری بسیار معمول در میان مواد شیمیایی آزمایشگاهی هستند. این مواد به همین دلیل نیز قیمتی بسیار بالاتر از مواد صنعتی دارند و حتی ممکن است قیمت آنها تا چندصد برابر باشد.
این خلوص در مواد آزمایشگاهی آنقدر مهم است که حتی در بعضی موارد لازم است ناخالصی های آن نیز به طور دقیق مشخص شده باشند.(بله، منظورمان از ناخالصی همان 0.01% ماده است!) به همین دلیل نیز شرکت های تولید کننده مواد شیمیایی آزمایشگاهی، معمولا لیستی از ناخالصی های موجود در ماده به همراه میزان هرکدام از این ناخالصی ها ارایه می کنند.
*بسیاری از ما علت گرانتر بودن مواد شیمیایی آزمایشگاهی را جویا می شوند، به همین دلیل نیز این مقاله نوشته شد تا دقیقا گفته شود که این اختلاف قیمت به دلیل خلوص بالاتر مواد شیمیایی آزمایشگاهی است.
قیف های آزمایشگاهی انواع مختلفی دارند و در آزمایشگاه ها بسیار استفاده میشوند. بیشتر کاربرد آنها برای جمع کردن ماده ای خاص درون ظرفی دیگر است. در مقاله پیش رو قصد داریم به بررسی انواع و کاربردهای این قیف ها بپردازیم. قیف آزمایشگاهی عموما برای استفاده در آزمایشگاه های شیمی ساخته شده است. البته درحال […]
یکی از راه های جلوگیری از ابتلا به انواع ویروس ها، باکتری ها و عوامل عفونی، ضد عفونی کردن دست ها و سطوج است. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع ضد عفونی کنندها، روش استفاده و غلظت مناسب هرکدام از آنها آشنا کنیم. ویروس کرونا کشورهای زیادی را آلوده کرده است و […]
جلبک ها یکی از مشکلات بزرگ و اساسی استخرها هستند. وجود این جلبک ها باعث سبز شدن رنگ آب و کدرتر دیده شدن آن میشود. در مقاله پیش رو به معرفی اصلی ترین ماده شیمیایی ضد جلبک استخر، یعنی کات کبود، و روش استفاده از آن خواهیم پرداخت. کات کبود یا سولفات مس، یکی از […]
چسب ماده ای است که می تواند باعث چسبندگی دو جسم به یکدیگر شود این ساده ترین تعریف برای چسب است ما در این بخش به بررسی چسب نشاسته می پردازیم. شاید برایتان جالب باشد که بدانید امروزه استفاده از چسب نشاسته بسیار کاربرد دارد و این محصول از دیرباز مورد توجه بوده است در […]