- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
فیلتر های سرسرنگی دسته ای از فیلتر ها هستند که برای فیلتر کردن مایعات با حجم پایین بسیار مناسب هستند. در مقاله پیش رو شما را با این فیلتر ها بیشتر آشنا می کنیم.
فیلتر های سرسرنگی به فیلتر هایی گفته می شود که در سر سرنگ ها متصل می شوند و زمانی که مایع به آرامی درون سورنگ فشار داده شود، از این فیلتر عبور کرده و عمل فیلتراسیون روی آن انجام می شود.
از فیلتر های سر سرنگی برای جداسازی ذرات جامد از محیط های مایع استفاده می شود. معمولا از آنها قبل از انجام آنالیزهای حساس یا برای جلوگیری از آسیب به تجهیزات استفاده می شود. آنها قیمت نسبتا ارزانی دارند. برای مایعات با حجم پایین مناسب هستند و استفاده از آنها نیز بسیار آسان است.
از این فیلتر ها برای جداسازی باکتری ها از مایع و به نوعی ضدعفونی کردن نیز استفاده می شود.
بر اساس های مختلفی می توان فیلتر های سرسرنگی را دسته بندی کرد. یک دسته بندی کلی فیلتر های سر سرنگی، بر اساس امکان بازیافت نمونه جامد است. در بیشتر فیلترهای سر سرنگی، امکان جدا سازی نمونه جامد فیلتر شده از فیلتر وجود ندارد. اما برخی از این فیلترها هستند که به شما امکان جداسازی جزء جامد را نیز می دهند.
فیلتر های سرسرنگی عمدتا با استفاده از یک غشا عمل فیلتراسیون را انجام می دهند. این عشا ممکن است از جنس های متفاوتی باشد که بر اساس ماهیت ماده ای که قصد فیلتر کردن آن را داریم، می توان این فیلترها را انتخاب کرد.
فیلتر های سلولز استات
این فیلتر ها آبدوست هستند و برای نمونه های پروتئینی نیز مناسب هستند. مشکل اصلی آنها این است که نسبت به pH حساس هستند. محدوده کاری آنها پی اج 4-8 است. همچنین سرعت عبور مایع نیز در آنها بالاست.
فیلتر های سلولز نیترات
سرعت عبور مایع در آنها بالاست. برای محلول های پروتئینی مناسب نیستند. محدود pH کاری آنها 4-8 است.
فیلتر های PTFE (تفلونی)
برای فیلتر کردن مواد پایه ارگانیکی و مواد خورنده بسیار مناسب است. دارای دو نوع آبدوست و آبگریز هستند که بسته به ماهیت ماده ای که قصد فیلتراسیون داریم، میتوان آنها را انتخاب کرد. مزیت اصلی آنها مقاومت بالایشان به مواد شیمیایی است.
فیلتر های MCE (ترکیب سلولز و استر)
این فیلترها آبدوست هستند و برای نمونه های آبی مناسب هستند. چسبندگی بالای پروتئین. برای نمونه های زیستی مناسب هستند. مقاومت پایینی دارند.
استفاده از فیلتر سر سرنگی ساده است. کافیست نمونه را داخل سرنگ کشیده، فیلتر سرسرنگی را به سرنگ متصل کنید. به آرامی نمونه را در داخل سرنگ فشار داده تا فیلتر شده و از سر فیلتر خارج شود.
*نیروی زیادی به سرنگ وارد نکنید تا باعث آسیب به فیلتر نشود.
در ویدئو نیز نجوه استفاده از فیلتر سر سرنگی آموزش داده شده است:
یکی از کاربرد های نانولوله های کربنی استفاده از نانو تیوب ها در مصارف پزشکی و غیر پزشکی می باشد. در ادامه این مقالات با کاربرد های نانو لوله های کربنی در پزشکی آشنا می شوید. نانولوله های کربنی، یکی از محصولات نانوساختار هستند که امروزه کاربرد زیادی در پزشکی و مهندسی پزشکی دارند. در […]
اکثر باکتریها توانایی تخمیر کربوهیدرات ها، به ویژه قندها را دارند. معمولاً هر باکتری فقط می تواند برخی از قندها را تخمیر کند. بنابراین، قندهایی که یک باکتری می تواند آنها را تخمیر کند و قندهایی که نمی تواند از ویژگی های آن باکتری است و بنابراین معیار مهمی برای شناسایی آن است. آگار سه […]
اسید نیتریک یک ترکیب شیمیایی با فرمول HNO3 و جرم مولکولی 63.01g/mol است. اسید نیتریک قابلیتی اسیدیته بسیار بالایی دارد و برای همین از قابلیت انحلال آن در صنعت استفاده فراوانی میشود. نام های دیگر اسید نیتریک، جوهر شوره و تیزاب است. اسید نیتریک خالص مایعی بی رنگ حساس به نور است که به مرور […]
در هر آزمایشگاهی ایمنی اولویت اول است. به دلیل قرار گرفتن کارکنان در معرض بخارات و مواد شیمی خطرناک، طراحی آزمایشگاه ها بهگونه ای است که میزان کاهش آلودگی را به حداقل رسانده و باعث تسهیل شرایط ایمنی شود. امروزه در بهترین آزمایشگاه ها ترکیبی از پرسنل مجرب و تجهیزات ویژه جهت ایمن نگه داشتن […]