- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
اسپاتول ابزاری قاشقک مانند است که از آن برای برداشتن و انتقال مواد شیمیایی استفاده میشود. این وسیله در آزمایشگاههای شیمی کاربرد زیادی دارد.
اسپاتول یا همان قاشقک آزمایشگاهی وسیله ایست که برای نمونه برداری از مواد شیمیایی استفاده میشود. انواعی از آن دارای دو سر هستند که در یک سر آنها قاشقک و در سر دیگر آنها قسمتی وجود دارد که میتوان از آن برای خرد کردن مواد یا خراشیدن استفاده کرد.
فروش اسپاتول
اسپاتولها ممکن است در جنس های مختلف فلزی، پلاستیکی و چینی باشند. اسپاتول های فلزی معمولا از جنس فولاد ضد زنگ هستند. اسپاتولهای پلاستیکی عمدتا از جنس های PTFE، پلی استایرن و پلی آمیدی هستند. در ایران عمدتا از اسپاتولهای فلزی استفاده میشود.
اسپاتولهای از جنس فولاد زنگ نزن در مقابل آب جوش، اسیدها، بازها و اغلب حلالها مقاوم هستند.
اسپاتول های پلی استایرنی معمولا برای کارهای آزمایشگاهی استفاده میشوند که بعد از استفاده اسپاتول دور انداخته میشود. این اسپاتولها یک بار مصرف هستند.
میکرواسپاتول در واقع همان اسپاتول است که برای برداشتن مقادیر خیلی کم مواد مورد استفاده قرار میگیرد.
آنچه در قسمت انتهایی بسیاری از اسپاتول ها قرار گرفته است، تیغه ای برای تراشیدن یا خرد کردن مواد شیمیایی است.
کاربرد اصلی اسپاتول ها در آزمایشگاههای شیمی است. کاربرد عمده این وسیله برای برای برداشتن مواد شیمیایی از ظروف مختلف است. همچنین از این وسیله برای نمونه برداری از مواد شیمیایی، خراشیدن، پاک کردن نمونه ها از مواد زیستی یا رسوبات و باقیمانده های مواد شیمیایی نیز استفاده میشود. یکی از مهمترین کاربرد اسپاتولها وزن کشی و اندازه گیری وزن مواد شیمیایی است.
از اسپاتول ها در دندان پزشکی نیز استفاده میشود. در لابراتوارهای دندان پزشکی و مطبها از این وسیله برای نرم کردن و پخش کردم قالب ها، سیمان ها و موم ها استفاده میشود.
قاشقک آزمایشگاهی همان اسپاتول است. تنها قاشقک نام فارسی آن است که به جای اسپاتول یا اسپاچول برگزیده شده است.
در این بخش به آموزش استفاده از قاشقک و نحوه برداشتن مقدار مشخصی از ماده با آن پرداخته میشود.
*حتما توجه داشته باشید که برای برداشتن وزن هایی پایین، استفاده از اسپاتول های کوچکتر بسیار راحتتر است.
*هرچه به وزن نهایی نزدیکتر میشوید، ضربات آهسته تری به اسپاتول وارد کنید تا مقدار کمتری ماده روی ترازو بریزد. در انجام اینکار دقت داشته باشید زیرا در صورتی که بیش از مقدار مورد نیاز ماده بریزید، مجبورید تمام فرآیند وزن کشی را از اول تکرار کنید.
کوکامیدوپروپیل بتائین (Cocamidopropyl Betaine) یا به اختصار CAPB به عنوان مهمترین سورفاکتانت آمونیومدار زویتریونیک (آمفوتریک) شناخته میشود. کوکامیدو پروپیل بتائین را با نام هایی نظیر کوکو آمیدو پروپیل بتائین، لوریل آمیدو پروپیل بتائین، دودکانول آمینو پروپیل دی متیل آمونیو استات و لوریل آمیدو پروپیل دی متیل آمینو استات نیز می شناسند. CAPB یک مایع شفاف و زرد کمرنگ با ویسکوزیته […]
آمونیوم دی کرومات چیست؟ آمونیوم دی کرومات یک ترکیب عالی با فرمول شیمیایی NH4)2Cr2O7) است. این ماده با جرم مولی 252.07 g/mol و چگالی 2.115 g/cm3 در الکل و استون انحلال پذیر است. شکل ظاهری آمونیوم دی کرومات کریستال های نارنجی تا قرمز رنگ بوده و به دلیل وجود کروم با عدد اکسایش 6+، آن […]
بسیاری از مردم خوردن خوراکیهای دلپذیر را دوست دارند و تعطیلات نوروزی فرصت مناسبی برای بازیابی است؛ اما دقت کنید که اگر حتی روزانه 200 کالری بیشتر از حد معمولی مصرف کنید، در انتهای تعطیلات احتمالا دچار اضافه وزن خواهید شد. بسیاری از افراد در اثر ناپرهیزیهایی که در مناسبتهای خاص دورهای مانند تعطیلات نوروز […]
معرفی نمک راشل پتاسیم سدیم تارترات (Potassium sodium tartrate tetrahydrate) با نام های Potassium sodium tartrate; Rochelle salt; Seignette salt و فرمول شیمیایی KNaC4H4O6.4H2O دارای جرم مولی 282.22 g/mol و PH بین 6.5- 8.8 می باشد. نمک راشل همانند نمک خوراکی به صورت پودر سفیدرنگ می باشد. این نمک در اب انحلال پذیری خوبی دارد. […]
اسمای دیگش چین؟
به اسم قاشقک آزمایشگاهی هم میشناسن
بسیار عالی.متشکرم
خیلی خوشحالیم که تونستیم رضایت شمارو جلب کنیم