- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
کشف تصادفی یک آلیاژ آلمینیوم که به شکل غیر معمولی با آب واکنش میدهد، میتواند اولین گام برای استفاده راحت و آسان از سلولهای هیدروژنی برای سلولهای سوختی و کاربردهای دیگر باشد. این کشف میتواند جایگزینی برای باتری ها و سوختهای مایع باشد.
این کشف زمانی به وقوع پیوست که پژوهشگران در یکی از آزمایشگاههای تحقیقاتی ارتش آمریکا، در تلاش برای ساخت یک آلیاژ بسیار قدرتمند بودند. در یکی از تستهای معمول، آلیاژ در معرض آب قرار گرفت و شروع به واکنش کرد. این واکنش مدت زیادی ادامه پیدا کرد و آنجا بود که آنها متوجه شدند به یک راه حل برای یکی از مهمترین مشکلات بشر رسیده اند.
هیدروژن مدتها به عنوان سوختی سبز و تمیز شناخته میشد ذخیره سازی و جابجا کردن آن امر بسیار سختی بود. جنبهی مهم این کشف این است که میتواند سیستمهایی بسیار فشرده تر داشته باشد. مشکل همیشگی با سوخت های هیدروژنی، حمل و نقل و ذخیره سازی آنها بوده است.
این آلیاژ جدید میتواند به شکل موثری با آب و اکنش دهد و تولید هیدروژن کند. از آنجایی که این آلیاژ و آب هردو پایدار و به راحتی قابل حل هستند، میتوان از انها با عنوان سوختی بسیار مناسب استفاده کرد.
این آلیاژ جدید(که گروه در حال ثبت پتنت آن هستند)، از یک پودر چگال با دانه های در ابعاد چند میکرون آلومینیوم و یک یا چند فلز دیگر که در یک نانوساختار خاص مرتب شده اند، تشکیل شده است. اضافه کردن آب به این پودر باعث تولید اکسید آلومینیوم (یا هیدروکسید آن) و مقدار زیادی هیدروژن با بازده بسیار زیاد میشود. این مادهی جدید در مقایسه با باتریهای لیتیومی، در وزن یکسان، مقدار بیشتری انرژی را حمل میکند.
تا کنون تستهای آزمایشگاهی برای این ماده نتیجه بخش بودهاند و به گفتهی پژوهشگران، به نظر میرسد مشکلی برای استفادهی آن در ابعاد بزرگتر وجود نداشته باشد.
کاربردهای طیف سنجی فوتوالکترونی پرتو ایکس(XPS) الگوهای طیف سنجی فوتوالکترونی پرتو ایکس (XPS)، به صورت شدت فوتوالکترون بر حسب انرژی پیوند بیان میشوند. این الگوها ممکن است دارای سه پیک در زمینه باشندکه ناشی از انتشار نور از سطوح الکترونی مرکزی، انتشار نور از سطوح ظرفیت و انتشار الکترون اوژه در اثر تحریک با پرتو ایکس […]
نکات ایمنی در آزمایشگاه چیست در هنگام ورود به آزمایشگاه قبل از انجام هرگونه آزمایشی، لازم است که ابتدا نکات ایمنی مربوط به آزمایشگاه را مطالعه کرده و با وسایل و دستگاه های موجود در آزمایشگاه و کاربرد هر یک از آن ها آشنا شویم.سپس به سراغ انجام آزمایش و انجام کارهای مربوطه می رویم. […]
امروزه بسیاری از ما در مورد سطوح خود تمیزشونده میشنویم که در صنایع مختلفی نیز مورد استفاده قرار میگیرند. کشف این خاصیت،از اثر نیلوفری آبی شروع شده است. مدت ها مشاهده شده است که نیلوفر آبی گلی است که به هیچ عنوان کثیف نمیشود(حتی با اینکه در مرداب ها و آبهای گل آلود زندگی میکنند). […]
1- عمق میدان (Depth of field) عمق میدان فاصلهای است که می توان جسم را درون آن جابجا کرد، بدون آنکه چشم، تغییری در کیفیت تصویر آن تشخیص دهد و بتوان به طور همزمان تصویر واضحی از آن تهیه نمود. توضیحات تکمیلی: عمق میدان فاصله ایست که اگر جسم درون آن جابه جا شود، […]