کشف تصادفی یک آلیاژ آلمینیوم که به شکل غیر معمولی با آب واکنش میدهد، میتواند اولین گام برای استفاده راحت و آسان از سلولهای هیدروژنی برای سلولهای سوختی و کاربردهای دیگر باشد. این کشف میتواند جایگزینی برای باتری ها و سوختهای مایع باشد.
این کشف زمانی به وقوع پیوست که پژوهشگران در یکی از آزمایشگاههای تحقیقاتی ارتش آمریکا، در تلاش برای ساخت یک آلیاژ بسیار قدرتمند بودند. در یکی از تستهای معمول، آلیاژ در معرض آب قرار گرفت و شروع به واکنش کرد. این واکنش مدت زیادی ادامه پیدا کرد و آنجا بود که آنها متوجه شدند به یک راه حل برای یکی از مهمترین مشکلات بشر رسیده اند.
هیدروژن مدتها به عنوان سوختی سبز و تمیز شناخته میشد ذخیره سازی و جابجا کردن آن امر بسیار سختی بود. جنبهی مهم این کشف این است که میتواند سیستمهایی بسیار فشرده تر داشته باشد. مشکل همیشگی با سوخت های هیدروژنی، حمل و نقل و ذخیره سازی آنها بوده است.
این آلیاژ جدید میتواند به شکل موثری با آب و اکنش دهد و تولید هیدروژن کند. از آنجایی که این آلیاژ و آب هردو پایدار و به راحتی قابل حل هستند، میتوان از انها با عنوان سوختی بسیار مناسب استفاده کرد.
این آلیاژ جدید(که گروه در حال ثبت پتنت آن هستند)، از یک پودر چگال با دانه های در ابعاد چند میکرون آلومینیوم و یک یا چند فلز دیگر که در یک نانوساختار خاص مرتب شده اند، تشکیل شده است. اضافه کردن آب به این پودر باعث تولید اکسید آلومینیوم (یا هیدروکسید آن) و مقدار زیادی هیدروژن با بازده بسیار زیاد میشود. این مادهی جدید در مقایسه با باتریهای لیتیومی، در وزن یکسان، مقدار بیشتری انرژی را حمل میکند.
تا کنون تستهای آزمایشگاهی برای این ماده نتیجه بخش بودهاند و به گفتهی پژوهشگران، به نظر میرسد مشکلی برای استفادهی آن در ابعاد بزرگتر وجود نداشته باشد.
برای ضد عفونی کردن دست ممکن است از مواد مختلفی استفاده شود. اما پرکاربردترین آنها الکل ها هستند. در مقاله پیش رو قصد داریم توضیحات بیشتری در این باره ارائه کنیم. عمده ضدعفونی کننده های دست که در بازار یافت می شوند، بر پایه الکل هستند. الکل ها قابلیت تخریب پروتئین های ویروس، باکتری یا […]
اولین سوالی که به ذهن می رسد این است که گرافن چیست؟ گرافن یکی از ساختار های کربنی است که در قرن اخیر کشف شده است. سوال بعدی کاربرد گرافن و روش سنتز گرافن است؛ ساختار گرافن بدلیل ویژگی هایی که دارد، کاربرد زیادی در صنایع مختلف پیدا کرده است که در مقاله پیش رو […]
ارلن ارلن یا ارلن مایر فلاسک یکی از شیشه آلات آزمایشگاهی پرکاربرد بوده و این ظروف آزمایشگاهی به شکل مخروطی است. خرید ارلن انواع ارلن مایر درپیچ دار: جهت کشت و نگهداری مواد دهانه گشاد: جوشاندن مایعات، جداسازی و به حجم رساندن دهانه تنگ: عمدتا برای تیتراسیون و تبلور مجدد، میکروبیولوژی مورد استفاده است. مزیت ارلن دهانه تنگ […]
پرتوی X(پرتو ایکس) به واسطه ی کاربرد های زیادی که در آنالیز و مشخصه یابی مواد دارد، بسیار مورد توجه است. به همین دلیل در مقاله ی پیش رو مقدماتی در مورد پرتو X گفته می شود و در ادامه، برخی از روش های طیف سنجی، مشخصه یابی و آنالیز آن توضیح داده و بررسی […]