تفاوت مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی

سوالی که برای بسیاری از افراد پیش می آید، این است که تفاوت مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی در چیست. در این مقاله قصد داریم در این باره توضیحاتی بدهیم. همان طور که می دانید فروشگاه اینترنتی تمادکالا یکی از اولین فروشگاه های اینترنتی است که در زمینه فروش مواد شیمیایی آماده خدمت رسانی است. برای اطلاع از لیست محصولات تمادکالا می توانید از دسترسی سریع زیر خرید مواد شیمیایی خود را انجام دهید.

فروش مواد شیمیایی

مواد شیمیایی

به طور کلی منظور ما از مواد شیمیایی، موادی با ترکیب شیمیایی مشخص هستند. موادی به صورت نسبتا خام هستند و از آنها در صنایع مختلف یا آزمایشگاه ها به عنوان پیش ماده استفاده می شود. مواد شیمیایی با ترکیبات مختلف توسط شرکت های مختلف یا پتروشیمی ها فروخته می شوند. شرکت هایی هستند که این مواد را تولید کرده و در اختیار دیگر صنایع یا دانشمندان قرار می دهند.

مواد شیمیایی صنعتی

مواد شیمیایی صنعتی به موادی گفته می شود که برای تولید در صنعت از آنها استفاده می شود. این مواد بسته به کاربرد صنعتی، ممکن است دارای گرید های مختلف و خلوص های مختلفی باشند. گرید مواد، نشان دهند خلوص آنها و میزان ناخالصی آنها است.

فروش مواد شیمیایی صنعتی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره گرید مواد، می توانید مقاله “انواع گرید مواد شیمیایی” را نیز مطالعه فرمایید.

در بسیاری از کاربردهای صنعتی، نیاز به خلوص های بسیار بالا نیست و به همین دلیل نیز مواد صنعتی معمولا خلوص پایین تری دارند. البته خلوص مواد صنعتی نیز با یکدیگر مختلف است و مواد صنعتی با خلوص بالا نیز وجود دارند اما باز هم خلوص آنها از مواد آزمایشگاهی پایین تر است. (در ادامه بیشتر درباره مواد آزمایشگاهی توضیح خواهیم داد.)

مواد شیمیایی آزمایشگاهی

از آنجایی که در بسیاری از آزمایش ها، لازم است که مواد مورد استفاده کاملا خالص باشند، درجه خلوص آنها و ناخالصی های آنها بسیار مهم است. زیرا کوچکترین مقداری از ناخالصی ممکن است نتیجه آزمایش را تغییر دهد و باعث نتایج اشتباه شود. به همین دلیل است که مواد شیمیایی آزمایشگاهی خلوص بسیار بالایی دارند و اعداد خلوصی در ابعاد 99/99% مقادیری بسیار معمول در میان مواد شیمیایی آزمایشگاهی هستند. این مواد به همین دلیل نیز قیمتی بسیار بالاتر از مواد صنعتی دارند و حتی ممکن است قیمت آنها تا چندصد برابر باشد.

فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی

این خلوص در مواد آزمایشگاهی آنقدر مهم است که حتی در بعضی موارد لازم است ناخالصی های آن نیز به طور دقیق مشخص شده باشند.(بله، منظورمان از ناخالصی همان 0.01% ماده است!) به همین دلیل نیز شرکت های تولید کننده مواد شیمیایی آزمایشگاهی، معمولا لیستی از ناخالصی های موجود در ماده به همراه میزان هرکدام از این ناخالصی ها ارایه می کنند.

*بسیاری از ما علت گرانتر بودن مواد شیمیایی آزمایشگاهی را جویا می شوند، به همین دلیل نیز این مقاله نوشته شد تا دقیقا گفته شود که این اختلاف قیمت به دلیل خلوص بالاتر مواد شیمیایی آزمایشگاهی است.

به محتوای این صفحه امتیاز دهید


۴.۶۷ از ۵
برچسب ها :

مقاله های تمادکالا

بوریک اسید بوریک اسید یک اسید معدنی سه ظرفیتی با فرمول شیمیایی H3BO3 است. در شکل زیر ساختار شیمیایی بوریک اسید دیده می‌شود. بوریک اسید از نظر حالت فیزیکی در دمای اتاق، مایع است و رنگ ندارد. این ترکیب، قابلیت انحلال در آب را دارد. نحوه تولید بوریک اسید بوریک اسید، یک اسید ضعیف لوئیس […]

آشنایی با انواع انکوباتور انکوباتور یکی از لوازم پرکاربردی است که بسته به نوع استفاده دارای 3 مدل صنعتی، پزشکی و آزمایشگاهی است. کار اصلی انکوباتور تامین شرایط لازم مانند رطوبت، دما، اکسیژن، کربن دی اکسید و گرمای لازم برای زنده ماندن و رشد را فراهم می کند. اجزای انکوباتور انکوباتور بسته به نوع و […]

  میکروسکوپ SEM (میکروسکوپ الکترونی روبشی) که از گروه میکروسکوپ های الکترونی است، از معروف ترین روش های میکروسکوپی به شمار می رود که علاوه بر تهیه ی تصاویر بزرگنمایی شده، در صورتی که به تجهیزات اضافی مجهز شود می تواند برای آنالیز شیمیایی و دیگر بررسی ها نیز به کار گرفته شود. مبنای عملکرد […]

پلی اتیلن گلیکول (PEG) یک ترکیب پلی اتری است که دارای کاربردهای زیادی است. از تولیدات صنعتی گرفته تا داروسازی. این ماده با نام های پلی اتیلن اکسید (PEO) و پلی اکسی اتیلن (POE) نیز شناخته میشود. پلی اتیلن گلیکول دارای جرمهای ملکولی متفاوت است که معمولا با استفاده از فرمول شیمیایی زیر نمایش داده […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا