- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
تکنولوژی کاهش سرعت پرتو (Beam Deceleration Technology) در تصویربرداری SEM با بالاترین قدرت تفکیک از نمونه های زیستی بدون تخریب آنها می باشد.
دراین فناوری، یک ولتاژ بایاس منفی روی نمونه اعمال می شودکه باعث کاهش انرژی پرتو فرودی می شود. در نتیجه الکترون های ساطع شده از نمونه اعم از بازگشتی و ثانویه انرژی کمی در حد الکترون های ثانویه (کمتر از ۵۰ الکترون ولت) دارند.
BDT کارایی ستون الکترونی در میکروسکوپ را با کاهش انحراف نوری افزایش میدهد. بدین ترتیب قادر به تصویربرداری با رزولوشن بالا در نقاط کوچک و در انرژیهای پایین است.
پرتوهای با انرژی کم برای کاهش اثرات شارژ در نمونههای غیررسانا و نمونههای حساس به پرتو از قبیل لایههای ترانزیستور در مقطع عرضی مدارهای یکپارچه برای بررسی شکست، مادههای دیالکتریک با ثابت دیالکتریک کم و فوتورزیستورها استفاده میشود. روش کاهش سرعت پرتو به طور خاص مناسب نمونههای زیستی در وضعیت لایهنشانی نشده با پرتوهای با انرژی خیلی کم است که به نمونه صدمهای وارد نمیشود. دراین حالت بیشترین رزولوشن در پرتوهای با انرژی کم در ازای بیشترین حساسیت سطحی، توپوگرافی عالی و کنتراست ماده بدست میآید.
عکس بالا: توپهای قلع بر روی بستر کربنی که در حالت BDT در تصویربرداری SEM در 1 keV با استفاده از آشکارساز الکترونهای ثانویه تصویر برداری شدهاند و اطلاعات توپوگرافیک به همراه اثر معمول لبهای را در اختیار میگذارند.
عکس پایین: توپهای قلع بر روی بستر کربنی که در حالت BDT در 1 keV با استفاده از آشکارساز الکترونهای ثانویه تصویر برداری شدهاند که اطلاعات ترکیبی ماده را میدهند.
منبع:
http://www.tescan.com/en-us/technology/detectors/beam-deceleration-technology
در صورتی که مایل به انجام تست SEM در تمادکالا هستید، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره رایگان در مورد آنالیزهای مختلف اینجا کلیک کنید.
بدن ما از انواع مختلف سلول های خونی تشکیل شده است. این سلول ها که دارای اشکال و اندازه های مختلفی هستند، طبق ساختار خود رنگ آمیزی می شوند. بنابراین سلول ها را به 3 دسته خنثی، اسیدوفیل و بازوفیل تقسیم می کنند. گروهی از سلول ها یا اجزای سلولی که خاصیت بازوفیلی دارند، تمایل […]
آشنایی با تفاوت دستگاه فور با اتوکلاو قبل از اینکه بخواهیم بدانیم فرق دستگاه فور با اتوکلاو چیست بهتر است ابتدا با دستگاه فور و دستگاه اتوکلاو و کاربرد هر کدام از آن ها آشنا شویم. این شناخت سبب می شود تفاوت بین این دو دستگاه را بهتر درک کنیم و هنگام خرید دستگاه فور […]
چراغ الکلی وسیله ایست که در آزمایشگاه ها و مراکز درمانی و بسیاری دیگر از مراکز مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله با سوزاندن الکل به عنوان سوخت، تولید حرارت می کند. روش کار چراغ های الکلی با استفاده از سوختن فتیله داخل الکل است. سازوکار آن به این صورت است که یک محفظه […]
بورت چیست؟ بورت یکی از پرکاربردترین شیشه آلات آزمایشگاهی است که در شیمی تجزیه و خصوصا تیتراسیون، برای توزیع یک مقدار متغیری از محلول شیمیایی و اندازه گیری مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از بورت، می توان مقادیر مشخصی از یک مایع (عمدتا محلول) را به صورت قطره قطره به ظرف واکنش اضافه […]
روش فوق العاده به روز و های تک در زمینه تصویر برداری الکترونی