سود پرک صنعتی

سدیم هیدروکسید

کیفیت تضمینی
7 روز ضمانت بازگشت کالا
تحویل و بسته بندی توسط تمادکالا
7 روز ضمانت بازگشت کالا
کیفیت تضمینی
تحویل و بسته بندی توسط تمادکالا

فروش سود پرک صنعتی

فروش سود پرک صنعتی (سدیم هیدروکسید) با دو برند ایرانی و روسی در فروشگاه اینترنتی تمادکالا با قیمت و کیفیت تضمینی به صورت پرک و گرانول صورت می گیرد. جهت دریافت اطلاعات تکمیلی با کارشناسان تمادکالا تماس حاصل فرمایید.

این بخش مخصوص فروش سود پرک، سود سوزآور (Caustic Soda Flakes) یا سدیم هیدروکسید(هیدروکسید سدیم) با گرید صنعتی می باشد. شرکت تمادکالا توزیع کننده و عرضه کننده ی انواع مواد شیمیایی، فروشنده ی انواع حلال ها، فروش اسیدها، فروش پودرهای شیمیایی، همینطور کاستیک سودا به صورت عمده و جزئی با کیفیت تضمینی می باشد.

سود پرک (سدیم هیدروکسید)

سود پرک، سود سوزآور(Caustic Soda Flakes) یا هیدروکسید سدیم با فرمول مولکولی (NaOH) ماده‌ای جامد، سفیدرنگ، بدون بو و به شکل پرک شده یا پولک و یا گرانوله است.  نامهای دیگر این محصول شیمیایی: سود جامد پرک، هیدروکسید سدیم جامد، کاستیک سودا، سود کاستیک، سود کاستیک پرک، سود پرک، سودای قلیایی، چرب گیر صنعتی، هیدروکسید سدیم, چربی گیر صنعتی است.

کاستیک سودا یا آبپوش‌های سود پرک ( هیدروکسید سدیم ) شناخته شده‌اند، به سهولت می‌تواند رطوبت هوا را جذب نماید و  در آب بسیار محلول است. این ماده محلول قلیایی قوی در آب پدید می‌آورد و به عنوان یک باز قوی، یکی از مواد شیمیایی صنعتی بسیار مهم بشمار می‌رود. حل شدن سود سوزآور در آب فرآیندی گرماده بوده و در اثر حل شدن آن در آب گرمای زیادی آزاد می شود. سدیم هیدروکسید در اتانول و متانول حلالیت کمتری دارد در حالی که در اتر و دیگر محلول های غیر قطبی حل نمی شود.

نام خواص مقدار خواص
وزن مولکولی 39.9971g/mol
نقطه جوش ˚1388 سانتیگراد
نقطه ذوب ˚318 سانتیگراد
انحلال پذیری محلول در آب و گلیسرول

ترکیبات سود پرک

از سدیم هیدروکسید در ساخت مواد شیمیایی آلی استفاده می شود. یکی از مهم ترین آنها اپوگیپروپان یا اکسید پروپیلن (epoxypropane) می باشد که جهت تولید ترکیبات پلیورتانها استفاده می شود. پروپن تصفیه شده با کلر در آب، در هنگام اضافه نمودن محلول سدیم هیدروکسید یا کلسیم هیدروکسید منجر به تولید مخلوطی شامل کلروپروپان-2-ol و از کلروپروپان-1-ol و همچنین فرمهای متفاوت اپوگیپروپان(Epoxypropane) می شود.

فروش سود پرک صنعتی

سود پرک صنعتی(هیدروکسید سدیم)(NaOH)با توجه به مصرف عمده ی سود پرک در حوزه های صنعتی شرکت تمادکالا فعال در حوزه ی فروش مواد شیمیایی، فروش  سدیم هیدروکسید با دو گرید صنعتی و آزمایشگاهی به صورت جزئی یا عمده و ارسال به اقصی نقاط ایران را انجام میدهد. فروش سود پرک با کیفیت تضمینی و با قیمت توافقی انجام می شود.

ارائه نمونه ی محصول برای فروش سود پرک

تمادکالا به منظور جلب رضایت مشتری و اطمینان کامل از محصولات خود، این امکان را ایحاد می کند تا نمونه ها را در بسته بندی های یک کیلوگرمی تهیه کنند تا با کسب نهایت رضایت شما، فروش سود پرک را در مقادیر بالاتر انجام دهد.

فروش سود پرک صنعتی با کیفیت تضمینی

فروش سدیم هیدروکسید یا به عبارتی فروش سود سوزآور با کیفیت تضمینی  صورت می پذیرد. نمونه های ارائه شده در صورت عدم رضایت مشتری، هزینه ی نمونه مشروط به  ارائه ی برگه آنالیز  مورد نظر مبنی بر عدم کیفیت محصول عودت داده میشود.

 فروش سود پرک صنعتی | سود سوزآور برای کاربردهای مختلف

1- صنایع نفت و گاز و پترو شیمیسود پرک صنعتی(هیدروکسید سدیم) و استفاده از آن در صنایع نفت و گاز

یکی از کاربردهای سود سوزآوز، اسکراب گاز به منظور حذف ترکیبات اسیدی از گازهای سوختی پیش از ورود به محیط استفاده می شود. از جمله این قبیل گازها می توان به گازهای حاصل از سوختن سوخت های فسیلی که حاوی مقدار قابل توجهی از دی اکسید گوگرد هستند اشاره نمود. متدهای بسیاری جهت به دام انداختن گاز دی اکسید گوگرد وجود دارند. یکی از شناخته شده ترین این متدها که بصورت گسترده مورد استفاده قرار دارد، اسکراب گازهای مخلوط در محلول سدیم و کلسیم هیدروکسید می باشد. این متد در فرایندهای پالایشی متنوع مانند تصفیه بوکسیت استفاده می شود.

2- تولید کارتن و کاغذفروش سود پرک صنعتی برای استفاده در صنایع کاغذ و کارتن

یکی دیگر از کاربردهای اصلی سدیم هیدروکسید در پروسه تولید کاغذ از چوب می باشد. این پروسه شامل متدهای متفاتی از جمله متد “کرافت” بوده که در متد مذکور چوب را با یک محلول حاوی مخلوطی از سولفید سدیم و هیدروکسید سدیم پالایش و پاکسازی می شود; از جمله این محصولات نامطلوب می توان به لیگنین، روغنهای نامحلول و سلولز خالص برگ ها اشاره نمود. سلولز پس از خالص سازی اولیه در این متد، همچنین طی فراوریهای مراحل بعدی، به اصلی ترین محصول جهت تولید کاغذ تبدیل می گردد.

3- صنایع دارو سازی، الکل سازی و آرایشی و بهداشتی

سایر کاربردهای سود پرک عبارتند از: تولید محصولات فعال سطحی (سورفکتانت‌ها)، صابون و سفید کننده ها. صابون و سفیدکننده ها معمولا تحت متد عبور گاز کلر از محلول هیدروکسید سدیم، که منجر به تولید یک محلول حاوی کلرات سدیم (سدیم هیپوکلریت) می گردد، تولید می شوند.

4- چربی‌گیر

سود سوزآور جامد بعنوان نوعی چربی گیر صنعتی قوی برای کارخانجات کشور محسوب میگردد و سود پرک موجب انحلال پذیری چربی موجود در سطوح فلزی، کف و در هر سطحی می شود که در اصطلاح شیمیایی به آن «صابونی شدن» گفته می شود. اصطلاح شیمیایی عامیانه آن لوله واکن نیز می باشد. آبپوشهای سود پرک( هیدروکسید سدیم) شناخته شده‌اند و محلول قلیایی قوی در آب پدید می‌آورد، یعنی در آب بطور کامل به یونهای تشکیل دهنده‌اش +Na و -OH تفکیک می‌شود. همانطور که گفته شد این فرآیند گرمازا می باشد که این گرما نیز به رفع گرفتگی لوله ها کمک می کند. اگر مقدار زیادی سود پرک به لوله گرفته وارد شود، گرمای ایجاد شده در اثر واکنش با آب می تواند موجب به جوش آمدن آب شود. که بر اثر این اتفاق، ذرات آب و سود کاستیک به اطراف پاشیده می شود. برخی لوله بازکن ها حاوی ذرات ریز آلومینیوم نیز هستند، آلومینیوم به سود کاستیک در آب واکنش می دهد و گاز هیدروژن تولید می کند. حباب های هیدروژن به آشفته کردن محلول و در نتیجه باز کردن لوله های گرفته و مسدود شده کمک می کند.

همچنین کاربردهای دیگر این ماده مانند:

  • رنگرزی
  • صنایع چرم و نساجی
  • خنثی سازی اسید و باطری سازی
  • صنایع غذائی، صنایع شیر، کنسرو سازی
  • نوشابه سازی، کارخانه قند و شکر، کارخانه روغن
  • صنایع فلزی و تولید شیشه، روی، آلومینیوم، گالوانیزه و آبکاری
  • کاربرد فراوانی سود پرک در صنایع نظامی
  • کاربرد سود پرک برای صنایعی که با عوامل بیماری زا مواجه می‌شوند
  • کاربرد سود پرک به عنوان چربی بر در صنعت پلیمر و پت

روش‌های تولید هیدروکسید سدیم

1- الکترولیز محلول سدیم کلرید

بیشترین مقدار هیدروکسید سدیم تولیدی، از طریق فرایند الکترولیز محلولهای سدیم کلرید در یکی از انواع ظروف الکترولیتی بدست می‌آید. بعنوان نمونه، در فرایند پیل جیوه کاستنر-کلنر (Castner-Kellner)، از جریانی از جیوه بعنوان کاتد استفاده می‌شود و ملغمه سدیم حاصل با آب ترکیب می‌شود و تولید سدیم هیدروکسید می‌نماید و در فرایند دیگر به نام پیل دیافراگم، الکترولیت از آند به کاتد حرکت می‌کند و دیافراگم (از جنس پنبه کوهی یا سایر مواد غشایی)، فراورده‌های آند و کاتد را از هم جدا می‌سازد. در هر دو فرایند، علاوه بر سدیم هیدروکسید، گاز کلر و نیز گاز هیدروژن تولید می‌شود.

2- فرایند سودا-آهک

یک فرایند قدیمی‌تر برای تولید سود سوزآور، فرایند سودا – آهک می‌باشد که در آن سودا اَش (کلسیم هیدروکسید)، در واکنش با سدیم کربنات به هیدروکسید سدیم تبدیل می‌شود.

(Ca(OH)2(aq) + Na2CO3(s) → CaCO3 ↓ + 2 NaOH(aq

برای کسب اطلاعات تکمیلی از گرید آزمایشگاهی سود پرک ساخت شرکت مرک و راهنمای یافتن کد مواد شیمیایی مرک و همچنین آگاهی از قیمت سود پرک آزمایشگاهی به صفحه فروش سدیم هیدروکسید آزمایشگاهی مراجعه نمایید.

اطلاعات تکمیلی محصول
شرایط نگهداری به دور از رطوبت نگهداری شود
حلالیت انحلال فوق العاده بالا در آب
گرید صنعتی
رنگ سفید
شکل ظاهری پولکی

مشخصات محصول

نام اصلی:
سود پرک صنعتی
نام لاتین:
سدیم هیدروکسید
نام های مترادف:
سدیم هیدروکسید, هیدروکسید سدیم, سدیم هیدروکساید, Soda caustic, سود سوز آور, White caustic,

نقد و بررسی برای سود پرک صنعتی ثبت نشده است.

10 دیدگاه برای سود پرک صنعتی

ثبت نظر
  1. جعفري

    با سلام و عرض ادب
    اینجانب فقط درخواست نمایندگی انحصاری را دارم

    • الهه قنبری

      با سلام لطفا با واحد فروش تمادکالا تماس بگیرید.

  2. رضا

    سود پرک ساخت ایران هم موجود هست؟

    • امید الهی

      بله
      جهت اطلاع از قیمت میتوانید با واحد فروش تماس بگیرید.

  3. ارسام

    سلام درصد خلوص سدیم چقدر است درصد مورد نیاز من در حالت جامد99 درصد هست

  4. meysam

    سلام. برای الکترولیز آب مقطر میشه از سود پرک استفاده کرد؟ و تفاوتش با هیدروکسید سدیم در چیست. چون در توضیحات سود پرک اشاره کردید “سود پرک یا هیدروکسید سدیم” اما تفاوت قیمتشون زیاده.
    برای الکترولیز آب مقطر بصورت غیر آزمایشگاهی در مقیاس صنعتی کوچک از بین هیدروکسید سدیم و پتاس و سود پرک کدومشون مناسبتره؟
    با تشکر

    • امید الهی

      سلام
      سدیم هیدروکسید و سود پرک، هردو یک ماده هستند. علت اختلاف قیمت آن در سایت تمادکالا آن است که صفحه “سدیم هیدروکسید” مربوط به مواد آزمایشگاهی است و صفحه “سود پرک” مربوط به مواد صنعتی است. مواد آزمایشگاهی خلوص بسیار بالاتری دارند و به همین دلیل هم هست که قیمت آنها بالاتر است.
      میتوانید سود پرک(همان سدیم هیدروکسید است) صنعتی را با قیمت کمتری خریداری کرده و در صورت که جواب کارتان را نداد، اقدام به خرید گرید آزمایشگاهی آن فرمایید.

  5. جوان

    سلام میشه لطفا جواب بدید من سود برای تهیه محلول ۱مولار میخواستم برای تنظیم پی اچ در آزمایشگاه.به نظرتون این سود مناسب هست درصد خلوصش بالاست؟ممنونم جواب بدید

  6. جوان

    ببخشید برای اینکه مدت طولانی نگهداری بشه و رطوبت نگیره از چه ظرف هایی باید استفاده کرد برای این محصول

  7. رستمخانی

    سلام روز بخیر این ماده در گرید صنعتی به صورت مایع هم موجود هست؟برای تنظیم ph آب

  8. رویا صدقی (خریدار محصول)

    خوبه

  9. ابوالفضل صانعی

    سلام یک سوال دارم از سود پرک برای شیرین کردن زیتون هم میتوان استفاده کرد؟

    • فرزاد نسب

      بله مناسب هست، تو سایت هم مقاله ای با همین عنوان وجود داره

  10. Hossein

    من از همین سود صنعتی استفاده کردم برای گرفتگی سینک ظرفشویی. قیمتش نسبت به چنته خیلی بصرفه هست. ممنونم تمادکالا

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا