محققان هندی به کمک نانوذرات طلا اثربخشی آنتیبیوتیکها را افزایش دادند که به کاهش مصرف آنتیبیوتیک ها و احتمال ایجاد مقاومت دارویی کمک می کند.
یک تیم تحقیقاتی هندی روش جدیدی از رهاسازی آنتیبیوتیک ارائه کردند که میتواند اثربخشی داروها را در سطح سلولی افزایش و عملکرد آنتیبیوتیکهای رایج را بهبود بخشد. از این فناوری میتوان جهت افزایش اثر روش درمان سرطان در آینده استفاده کرد.
استفاده بیرویه از آنتیبیوتیکها باعث ایجاد مقاومت آنتیبیوتیک در باکتریها میشود که این موضوع یک چالش جهانی است، مشکلی که در بیمارانی با سیستم ایمنی ضعیف، مانند بیماران سرطانی بیشتر مشاهده می شود. در حال حاضر گزینههای جایگزینی برای آنتیبیوتیکها وجود ندارد؛ بنابراین، محققان روی بهبود راندمان روشهای موجود متمرکز هستند.
محققان مؤسسه فناوری دهلی با اتصال نانوذرات به مولکولها موفق به افزایش کارایی رهاسازی دارو شدند. محققان این پروژه نشان دادند که ترکیبات آنتیباکتریال متصل به نانوذرات، اثربخشی بیشتری نسبت به عوامل ضدباکتری منفرد دارند. این روند میتواند برای درمان عفونی سلول های سرطانی، جای که مواد آنتی باکتریال نمی توانند به آن جا نفوذ کنند، مفید باشد.
گوپتا، از محققان این پروژه، میگوید: «راهبرد ما در این پروژه نشان داد که میتوان باکتریهای عفونتسازی که در سلولهای سرطانی پنهان شدهاست را شناسایی کرده و نابود کرد.»
این گروه موفق شدند باکتری ایکولا و استیفی را در شرایط آزمایشگاهی در این سلولها پیدا کرده و از بین ببرند. در این روش از نانوذرات طلا استفاده شده که بعد از ورود به سلول هیچ اثر سمی به جای نمیگذارند.
نیتو سینگ از محققان این پروژه میگوید: «سیستم نانوذرات بستر مناسبی برای تولید نسل جدید آنتیبیوتیکهاست که با دوز بسیار کم مصرف شده و نسبت به آنتیبیوتیکهای معمول مشکل مقاومتی کمتری ایجاد میکند؛ در آنتیبیوتیکهای رایج دوز مصرف بسیار بالا می باشد.
مقاومت به آنتیبیوتیک یعنی میکروبهای بیماریزایی که برای تخریب آنان از آنتیبیوتیک استفاده میشود، با جهش ژنی (موتاسیون) نسبت به این داروها مقاوم شوند و نسلهای جدیدی ایجاد شوند که امکان مبارزه با آن ها وجود نداشته باشد. از مهمترین عوامل این نوع مقاومت دارویی، مصرف خودسرانه و یا بیش از حد آنتیبیوتیکهاست. این پدیده خطری برای کل جامعه انسانی است، به طوری که آن را به تروریسم تشبیه کردهاند. مقاومت باکتریها به آنتیبیوتیک یکی از بزرگترین چالشهایی است که سلامت انسان عصر مدرن را تهدید میکند.
اگر تا به حال از خوردن آووکادو لذت برده اید، می دانید که با سایر میوه ها متفاوت است. برخلاف اکثر میوه های دیگر، این میوه سرشار از چربی های سالم است و اغلب برای تولید روغن آووکادو استفاده می شود. اگرچه این روغن به اندازه روغن زیتون شناخته شده نیست، اما به همان اندازه […]
تجهیزات آزمایشگاهی پرمصرف لوازم آزمایشگاهی می باشند که در مدارس ، دانشگاه ها ،مراکز بهداشتی ، آزمایشگاه ها و …. استفاده می شود . در این مقاله از مقالات تمادکالا با لیست تجهیزات آزمایشگاهی پرمصرف آشنا می شوید و می توانید خرید لوازم آزمایشگاهی پرمصرف را از فروشگاه تمادکالا انجام دهید. در ادامه می توانید از […]
مواد شیمایی میتوانند خطرات بالقوه ای برای انسان و محیط زیست داشته باشند. به همین دلیل هم هست که باید در نگهداری آنها موارد مختلفی رعایت شوند تا این خطر به کمترین مقدار خود برسد. در مقاله پیش رو به اقدامات لازم برای نگهداری مواد شیمیایی در آزمایشگاه ها خواهیم پرداخت. شرکت های تولید کننده […]
تکنولوژی کاهش سرعت پرتو (Beam Deceleration Technology) در تصویربرداری SEM با بالاترین قدرت تفکیک از نمونه های زیستی بدون تخریب آنها می باشد. دراین فناوری، یک ولتاژ بایاس منفی روی نمونه اعمال می شودکه باعث کاهش انرژی پرتو فرودی می شود. در نتیجه الکترون های ساطع شده از نمونه اعم از بازگشتی و ثانویه […]