تکنولوژی کاهش سرعت پرتو (Beam Deceleration Technology) در تصویربرداری SEM با بالاترین قدرت تفکیک از نمونه های زیستی بدون تخریب آنها می باشد.
دراین فناوری، یک ولتاژ بایاس منفی روی نمونه اعمال می شودکه باعث کاهش انرژی پرتو فرودی می شود. در نتیجه الکترون های ساطع شده از نمونه اعم از بازگشتی و ثانویه انرژی کمی در حد الکترون های ثانویه (کمتر از ۵۰ الکترون ولت) دارند.
BDT کارایی ستون الکترونی در میکروسکوپ را با کاهش انحراف نوری افزایش میدهد. بدین ترتیب قادر به تصویربرداری با رزولوشن بالا در نقاط کوچک و در انرژیهای پایین است.
پرتوهای با انرژی کم برای کاهش اثرات شارژ در نمونههای غیررسانا و نمونههای حساس به پرتو از قبیل لایههای ترانزیستور در مقطع عرضی مدارهای یکپارچه برای بررسی شکست، مادههای دیالکتریک با ثابت دیالکتریک کم و فوتورزیستورها استفاده میشود. روش کاهش سرعت پرتو به طور خاص مناسب نمونههای زیستی در وضعیت لایهنشانی نشده با پرتوهای با انرژی خیلی کم است که به نمونه صدمهای وارد نمیشود. دراین حالت بیشترین رزولوشن در پرتوهای با انرژی کم در ازای بیشترین حساسیت سطحی، توپوگرافی عالی و کنتراست ماده بدست میآید.
عکس بالا: توپهای قلع بر روی بستر کربنی که در حالت BDT در تصویربرداری SEM در 1 keV با استفاده از آشکارساز الکترونهای ثانویه تصویر برداری شدهاند و اطلاعات توپوگرافیک به همراه اثر معمول لبهای را در اختیار میگذارند.
عکس پایین: توپهای قلع بر روی بستر کربنی که در حالت BDT در 1 keV با استفاده از آشکارساز الکترونهای ثانویه تصویر برداری شدهاند که اطلاعات ترکیبی ماده را میدهند.
منبع:
http://www.tescan.com/en-us/technology/detectors/beam-deceleration-technology
در صورتی که مایل به انجام تست SEM در تمادکالا هستید، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره رایگان در مورد آنالیزهای مختلف اینجا کلیک کنید.
الکترونیک چاپی، فناوری جدیدی است که با سرعت خیره کنندهای در حال توسعه است و روند تغییرات آن در سالهای اخیر بسیاری از صنعتگران و مصرف کنندگان را به آینده این فناوری امیدوار کرده است. از پیشرفتهای کثیر این فناوری می توان به پیشرفت در صنعت الکترونیک اشاره کرد، که موجب ارزان سازی، انعطاف پذیری، […]
اسید سولفوریک یا جوهر گوگرد، یک اسید معدنی بسیار قوی با فرمول شیمیایی H2SO4 و چگالی 1.83 g/cm3 است. اسید سولفوریک برای اولین بار با تقطیر زاج سبز با مس(II) سولفات توسط جابر ابن حیان تولید شد. اسید ساختار قطبی دارد و با هر نسبتی در آب حل میشود. این اسید به دلیل داشتن پیوند […]
زیتون یکی از میوه هایی است که بسیار مورد اقبال قرار میگیرد و سالانه کشاورزان بسیاری زیتون میکارند. بسیاری از زیتون های برداشت شده ممکن است طعمی تلخ داشته باشند و لازم است که شیرین شوند. سود سوزآور یا کاستیک سودا ماده ایست که برای شیرین کردن زیتون مورد استفاده قرار میگیرد. در مقاله پیش […]
سانتریفیوژها می توانند آئروسل ایجاد کنند و این باید با هر بار استفاده در نظر گرفته شود. اقدامات احتیاطی که باید رعایت شود، به آنچه که استفاده می شود، بستگی دارد، به طور مثال، اگر مواد خطرناکی مانند مواد سرطان زا، مواد بسیار سمی یا عفونی در یک سانتریفیوژ قرار گیرد، باید اقدامات احتیاطی انجام […]
روش فوق العاده به روز و های تک در زمینه تصویر برداری الکترونی