روش BDT در تصویر‌برداری SEM

دانلود فایل PDF مقاله

 

تکنولوژی کاهش سرعت پرتو (Beam Deceleration Technology) در تصویربرداری SEM با بالاترین قدرت تفکیک  از نمونه های زیستی بدون تخریب آنها می باشد.

دراین فناوری،  یک ولتاژ بایاس منفی روی نمونه اعمال می شودکه باعث کاهش انرژی پرتو فرودی می شود. در نتیجه الکترون های ساطع شده از نمونه اعم از بازگشتی و ثانویه انرژی کمی در حد الکترون های ثانویه (کمتر از ۵۰ الکترون ولت) دارند.

BDT کارایی ستون الکترونی در میکروسکوپ را با کاهش انحراف نوری افزایش می‌دهد. بدین ترتیب قادر به  تصویر‌‌برداری با رزولوشن بالا در نقاط کوچک و در انرژی‌های پایین است.

پرتوهای با انرژی کم برای کاهش اثرات شارژ در نمونه‌های غیررسانا و نمونه‌های حساس به پرتو از قبیل لایه‌های ترانزیستور در مقطع عرضی مدار‌های یکپارچه برای بررسی شکست، ماده‌های دی‌الکتریک با ثابت دی‌الکتریک کم و فوتورزیستور‌ها استفاده می‌شود. روش کاهش سرعت پرتو به طور خاص مناسب نمونه‌های زیستی در وضعیت لایه‌نشانی نشده با پرتوهای با انرژی خیلی کم است که به نمونه صدمه‌‌ای وارد نمی‌شود. در‌‌این حالت بیشترین رزولوشن در پرتوهای با انرژی کم در ازای بیشترین حساسیت سطحی، توپوگرافی عالی و کنتراست ماده بدست می‌‌آید.

عکس بالا: توپ‌های قلع بر روی بستر کربنی که در حالت BDT در تصویر‌برداری SEM در 1 keV با استفاده از آشکارساز الکترونهای ثانویه تصویر برداری شده‌اند و اطلاعات توپوگرافیک به همراه اثر معمول لبه‌‌ای را در اختیار می‌گذارند.

عکس پایین: توپ‌های قلع بر روی بستر کربنی که در حالت BDT در 1 keV با استفاده از آشکارساز الکترونهای ثانویه تصویر برداری شده‌اند که اطلاعات ترکیبی ماده را می‌دهند.

منبع:

http://www.tescan.com/en-us/technology/detectors/beam-deceleration-technology

در صورتی که مایل به انجام تست SEM در تمادکالا هستید، اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان در مورد آنالیزهای مختلف اینجا کلیک کنید.

دریافت آنالیز SEM

به محتوای این صفحه امتیاز دهید


۵ از ۵
برچسب ها :،

مقاله های تمادکالا

کارل فیشر چیست کارل فیشر یک روش شیمیایی جهت تعیین وجود آب در برخی مواد است. از این روش برای تشخیص وجود آب در جامدات، الکل ها، اسید ها، حلال ها، استرها و نمک های معدنی آبدار استفاده می‌شود. در این روش از ید استفاده می‌شود زیرا ید به خوبی در آب حل می‌شود و […]

شوره یا نمک پتاسیم نیترات یک ترکیب شیمیایی با فرمول K(NO3)2 است، نیترات پتاسیم حاوی 45 درصد K2O و 10 درصد ازت است. به علت داشتن خاصیت انفجاری، در تهیه کود شیمیایی معمولاً از 80 درصد نیترات پتاسیم و 20 درصد کلرور پتاسیم استفاده می‌شود. این ماده در محل‌هایی مانند دیواره غارها بصورت طبیعی به […]

اتوکلاو تشکیل شده از دو کلمه Auto به معنی خودکار و cave به معنی قفل شونده است و دستگاهی است که برای استریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه که به منظور استریل کردن مراکز عمومی بهداشت، آزمایشگاه های بالینی، تحقیقاتی و میکروبیولوژی به کار می رود و از اهمیت به سزایی برخوردار […]

کارکنان آزمایشگاه، هر چقدر اقدامات احتیاطی را صحیح انجام دهند، باز هم احتمال دارد در بعضی مواقع، وقایع ناگوار رخ دهد. در چنین شرایطی اقدام سریع ضروری است و اگر در آزمایشگاه، حادثه با ماده خطرناکی رخ بدهد، استفاده از دوش ایمنی یا چشم شوی یکی از اولین کارهایی است که باید انجام شود. بنابراین […]

یک پاسخ به “روش BDT در تصویر‌برداری SEM”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا