ساخت کوه آتشفشان با استفاده از آمونیوم دی کرومات

یکی از آزمایش هایی که در دوران دبستان و راهنمایی در آزمایشگاه های علوم انجام می شود، آزمایش ساخت کوه آتشفشان توسط آمونیوم دی کرومات می باشد. در ابتدا به خواص و ویژگی های آمونیوم دی کرومات پرداخته و سپس به سراغ روش انجام آزمایش می رویم.

آمونیوم دی کرومات

آمونیوم دی کرومات یک ترکیب غیرآلی با فرمول شیمیایی NH4)2Cr2O7) است که حاوی یون های آمونیوم و دی کرومات است. این ماده همانند اکثر ترکیب های یونی، در دمای معمولی جامد است و به شکل جامد نارنجی رنگ وجود دارد. این ماده بسیار سمی و خورنده می باشد. در آمونیوم دی کرومات مانند دیگر کرومات ها و دی کرومات ها، عدد اکسایش کروم 6+ می باشد که به آن hexavalent chrumium گفته می شود. گاهی اوقات آمونیوم دی کرومات به عنوان آتش vesuvian به خاطر استفاده از آن در آزمایش کوه آتشفشان استفاده می شود. در دمای اتاق و فشار ثابت این ترکیب به صورت کریستال های نارنجی و اسیدی می باشد که در آب و الکل قابل حل می باشد. این ترکیب توسط کرمیک اسید و آمونیوم هیدروکسید توسط فرایند کریستالی شدن به وجود می آید. آمونیوم دی‌کرومات هم شامل یک اکسیدکننده (دی‌کرومات) و هم شامل یک کاهنده (آمونیوم) می‌باشد.

شرکت اینترنتی تمادکالا در زمینه ی فروش آمونیوم دی کرومات، آماده ارائه خدمات می باشد.شما می توانید آمونیوم دی کرومات را از طریق لینک زیر سفارش دهید.

فروش آمونیوم دی کرومات

ساخت آتشفشان از آمونیوم دی کرومات

خصوصیات آمونیوم دی کرومات

  • آمونیوم دی کرومات ماده ای سمی و خورنده است.
  • این ترکیب یک عامل اکسنده است.
  • آمونیوم دی کرومات قابل حل در آب و الکل و نامحلول در استون است.

کاربرد های آمونیوم دی کرومات

  • آمونیوم دی کرومات در فشفشه ها به طور وسیع مورد استفاده قرار می گیرد.
  • آمونیوم دی کرمات به هنگام حرارت دادن تجزیه می شود یعنی همان واکنشی که در آزمایش کوه اتشفشان روی می دهد.
  • آمونیوم دی کرومات در رادیوگرافی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
  • در لیتوگرافی به عنوان منبع نیتروژن خالص آزمایشگاهی استفاده می شود.

آزمایش کوه آتشفشان

برای انجام آزمایش کوه آتشفشان نیاز به موارد زیر می باشد:

برای انجام این آزمایش کافی است مقداری آمونیوم دی کرومات را در بوته چینی ریخته شود. سپس منبع حرارتی (دارای شعله) را به ماده نزدیک کنیم. آمونیوم دی کرومات از بالا به سمت داخل بازاویه ی قائم شروع به واکنش می کند و از داخل شروع به بیرون انداختن مواد تجزیه شده می کند و به عبارت دیگر مانند کوه آتشفشان فوران می کند و حدوداً تا یک الی یک و نیم متری، مواد را به اطراف می پاشد. برای فهم بیشتر آزمایش به فیلمی که در انتها آورده شده است دقت بفرمایید. در حین آزمایش مراقب باشید چرا که این آزمایش به صورت انفجاری صورت می گیرد و فراورده های آزمایش به اطراف پرتاب می شود.

آمونیوم دی کرومات به هنگام حرارت دادن تجزیه می شود. واکنش تجزیه آمونیوم دی کرومات به صورت زیر است.این واکنش به صورت ناگهانی با اعمال منبع حرارتی به آمونیوم دی کرومات صورت می گیرد و لازم نیست به کل آمونیوم دی کرومات حرارت برسد چرا که حرارت در ماده به صورت خود به خود منتقل می شود.

NH4)2 Cr2O7  → Cr2O3 (s) + N2 (g) + 4 H2O (g)+ΔH )

اکسید کروم آزمایش کوه آتشفشان

فراورده های این آزمایش، گاز نیتروژن و اکسید کروم(3) می باشد که ماده ای به رنگ سبز تیره می باشد. پودر سبز رنگ در آب محلول می باشد و یک محلول نارنجی/زرد رنگ را به وجود می آورد.

به محتوای این صفحه امتیاز دهید


۴ از ۵
برچسب ها :

مقاله های تمادکالا

اسید سولفوریک مایعی شفاف، روغنی و بی بو (میزان بو بستگی به درجه خلوص دارد) با نام های سولفات هیدروژن و جوهر گوگرد و فرمول شیمیایی H2SO4  که دارای جرم مولی 98.078 g/mol است. فروشگاه اینترنتی تمادکالا در زمینه  فروش اینترنتی اسید سولفوریک فعالیت می کند. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر در این مقاله […]

در میکروسکوپ های TEM، بدلیل نیاز به عبور الکترون ها از نمونه، نیاز است که نمونه خیلی نازک باشد. علاوه بر آن، نمونه TEM میبایست خشک باشد و ابعاد آن در محدوده ابعادی قسمت نگهدارنده نمونه باشد. محفظه نمونه یکی از قسمت‌های بسیار مهم میکروسکوپ می‌باشد که در زیر قسمت سیستم متمرکز کننده قرار دارد. […]

دلیل تغییر خواص و ویژگی ها در ابعاد نانو چیست دو عامل اصلی باعث شده است که نانومواد رفتاری متفاوت از ماکرومواد و میکرومواد از خود بروز دهند: اثرات سطح و اثرات کوانتومی (بروز رفتار ناپیوستگی به دلیل اثرات محدودیت کوانتومی در مواد با الکترون­های غیر مستقر). فروش نانو مواد اثرات سطحی یک کره را […]

کاربردهای XPS

7 آبان 1396
کاربردهای XPS

دانلود فایل PDF مقاله کاربردهای طیف سنجی فوتوالکترونی پرتو ایکس(XPS) الگو­های طیف سنجی فوتوالکترونی پرتو ایکس (XPS)، به ­صورت شدت فوتو­الکترون بر حسب انرژی پیوند بیان می­شوند. این الگوها ممکن است دارای سه پیک در زمینه باشندکه ناشی از انتشار نور از سطوح الکترونی مرکزی، انتشار نور از سطوح ظرفیت و انتشار الکترون اوژه در اثر […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا