- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
طول یکی از کمیت هایی است که واحد های مختلفی دارد و تعداد زیادی از این واحد ها امروزه در نقاط مختلف جهان استفاده میشوند. مشکلی که در حال حاضر وجود دارد، این است که کشورهای مختلف واحدهای طولی متفاوتی را به رسمیت میشناسند.
این تفاوت واحدهای طول در کشورهای مختلف، مشکلات زیادی را فراهم آورده است. احتمالا برای شما هم پیش آمده است که در حال کار کردن با نقشه یا برنامه ای بوده باشید و ببینید که مقیاس آن بر اساس واحدهای متفاوتی نسبت به واحدهای ما هستند. در کشورهای زیادی برای اندازه گیری و بیان کردن مسافت، به جای استفاده از واحد کیلومتر، از واحد مایل استفاده میشود.
کیلومتر واحدی است که در سیستم متریک برای اندازه گیری مسافت های طولانی استفاده میشود.
مایل واحدی است که در سیستم اندازه گیری آمریکایی برای اندازه گیری مسافت های طولانی و مسافت های بین شهری مورد استفاده قرار میگیرد.
در سیستم آمریکایی هر مایل معادل 5280 فیت(فوت) است.
در سیستم متریک هر کیلومتر معادل 1000 متر است.
تبدیل کیلومتر به مایل:
هر کیلومتر = 0.621371 مایل
هر مایل = 1.609344 کیلومتر
برای تبدیل سرعت مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت نیز میتوان از همان تبدیل های بالا استفاده کرد. این تبدیل ها برای مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت نیز به صورت زیر در می آیند:
1 کیلومتر بر ساعت = 0.621371 مایل بر ساعت
1 مایل بر ساعت = 1.609344 کیلومتر بر ساعت
اصلی ترین واحدهای طول که در حال حاضر در جهان مورد استفاده قرار میگیرند متر، اینچ، یارد، فوت و مایل هستند. واحدهای متریک میتوانند با استفاده از پیشوندهای SI به یکدیگر تبدیل شوند.
تبدیل دیگر واحدها:
1 فیت = 12 اینچ
1 یارد = 3 فیت
1 یارد = 36 اینچ
1 مایل = 1760 یارد
1 مایل = 5280 فیت
برای تبدیل واحدهای متریک به هرکدام از این واحدها نیز میتوان ابتدا از تبدیل کیلومتر به مایل استفاده کرد و سپس آنرا به هرکدام از این واحد ها تبدیل کرد.
این پیشوندها عبارتند از:
با اضافه شدن هرکدام از این پیشوندها در ابتدای واحد، اندازه واحد جدید در ضریب آنها ضرب میشود.
گرافن یکی از موادی است که با گسترش فناوری نانو، کاربردهای بسیاری در سراسر جهان یافته است. با این حال شاید برای عده ای سوال باشد که تفاوت “گرافن” و “گرافن اکساید” در چیست. در این مقاله قصد داریم به این پرسش پاسخ بدهیم. برای شناخت گرافن اکساید، ابتدا لازم است با گرافن آشنا شویم. […]
هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (Hydroxypropyl Methylcellulose) که به اختصار ” HPMC ” نامیده میشود، یک پلیمر نیمهسنتزی و زیستسازگار است که از سلولز، فراوانترین پلیمر طبیعی، مشتق میشود. این ماده بهطور گسترده در صنایع مختلف از جمله داروسازی، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و ساخت و ساز استفاده میشود. در صنعت داروسازی، HPMC به دلیل […]
فعالیت هایی مثل کشت میکروب، سانتریفیوژ و یا تهیه اسید باعث ایجاد ذرات معلق در هوا می شوند که عامل اصلی بسیار ی از بیماری ها از جمله سرطان در پرسنل آزمایشگاه است. اما با نصب هود میکروبیولوژی می توانیم این ذرات را از هوا جدا کنیم و خطرات ناشی از آن ها را به […]
یکی از ماده هایی که امروزه در بیشتر محصولات صنعتی و خوراکی یافت می شود گلیسرین است. گلیسرین ماده ای بی رنگ و بی بو است که در بیشتر چربی های طبیعی، گیاهی و حیوانی بسیار یافت می شود در این بخش قصد داریم تا درباره تفاوت گلیسرین و گلیسرول مطالب مناسبی را ارائه دهیم […]