سیلیکاژل یا همان رطوبت گیر یکی از مواد شیمیایی می باشد که به دلیل کاربردهای بالای آن برای مصارف مختلفی استفاده می شود. مصارف و کاربرد های سیلیکاژل بسیار می باشد از این رو پس از مقاله انواع سیلیکاژل سعی کردیم به طور جداگانه به کاربرد های سیلیکاژل به پردازیم.
شرکت تماد کالا با توجه به فروش بالای این ماده امکان خرید این ماده را در گرید آزمایشگاهی و صنعتی فراهم کرده است که با مراجعه به هریک از لینک های زیر می توانید این ماده را خریداری کنید.
فروش سیلیکاژل
سیلیکاژل به دلیل ماهیت جاذب رطوبت بودن آن، در صنایع مختلفی به کار می رود. در ادامه با هریک از کاربردهای سیلیکاژل آشنا می شوید.
یکی از کاربرد های سیلیکاژل در صنایع دارویی از مرحله خط تولید تا نگهداری دارو می باشد. شرکت تماد کالا این امکان را فراهم کرده است تا این ماده را در مقادیر دلخواه سفارش دهید.
در بسیاری از نیروگاه ها و خطوط توزیع برق نیاز است تا رطوبت به طور قابل ملاحظه ای کاهش یابد. در نتیجه استفاده از سیلیکاژل بسیار می تواند مفید باشد.
اشیا تاریخی، آثار هنری، اسناد و کتاب ها همواره در معرض آسیب های مخرب ناشی از دما و رطوبت هوا هستند. سیلیکاژل علاوه بر این که رطوبت را در سطح بسیار پایینی نگه می دارد، مانع از رشد کپک نیز می شود.
یکی از مشکلات نگه داری حیوانات، نظافت لانه آن هاست. از آن جایی که سیلیکاژل غیر سمی است میتوان در لانه حیوانات برای جذب رطوبت از فضولات آن ها استفاده کرد. استفاده از سیلیکاژل در محل نگه داری حیوانات علاوه بر کاهش بوی بد فضولات، مانع از رشد باکتری نیز می شود.
گوش انسان یکی از اعضای پراهمیت بدن انسان است که وظیفه حس شنوایی را بر عهده دارد. گوش انسان قادر است تا صداهای مختلف در محدوده فرکانس 20 تا 20هزار را بشنود. در این مقاله به طور خلاصه آناتومی گوش شرح داده شده است. گوش انسان شامل سه بخش گوش خارجی، گوش میانی و گوش […]
دما ملاکی از میزان متوسط گرمای ماده است. در مقاله پیش رو دما را تعریف کرده، تفاوت آن با دما را شرح داده و درباره واحدهای آن و تبدیل این واحد ها به یکدیگر صحبت خواهیم کرد. تبدیل واحد آنلاین تمادکالا ابزاریست که با استفاده از آن قادر خواهید بود بر اساس کاربرد مورد نیاز […]
طلا یکی از فلزات با ارزش جدول تناوبی است که در حالت معمول به رنگ زرد دیده شده و در حالت خالص بسیار نرم است. این فلز در دمای 1046درجه سانتی گراد ذوب شده و از ویژگی های آن می توان به هدایت الکتریکی بالای آن اشاره کرد. تمامی خواص ذکر شده تنها در مقیاس […]
در این مقاله توضیحاتی پیرامون انواع میکروسکوپ های مختلف و مقایسه میکروسکوپ ها داده خواهد شد. میکروسکوپهای الکترونی ابزاری مناسب و کارآمد برای کسب اطلاع از ساختار مواد در دنیای نانو هستند. آنها با توجه به ماهیت نور مرئی و اساس کار میکروسکوپهای نوری نسبت به این گونه میکروسکوپها ارجحیت دارند. همان طور که میدانید […]