- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
یکی از وسیله های موجود در آزمایشگاه های شیمی و زیست شناسی شیکر آزمایشگاهی است. شیکر آزمایشگاهی برای بهم زدن و مخلوط کردن نمونه های مایع و محلول های موجود در آزمایشگاه بوده که بر اساس نوع چرخش و اندازه صفحه ی آن دارای انواع مختلفی است.
شیکر ورتکس یا میکسر لوله وسیله ای است که در آزمایشگاه ها برای مخلوط شدن نمونه های داخل ویال های کوچک استفاده می شود. اولین دستگاه ورتکس در سال 1962 توسط جک گرافت و هارولد گرافت ساخته شد. اساس کار این شیکر مخلوط کردن ویال های کوچک مایع توسط صفحه ای که به کمک یک موتور الکتریکی به حالت دایره ای شروع به حرکت می کندف می باشد.
نوعی دیگر از شیکر های مورد استفاده در آزمایشگاه ها شیکر های اوربیتالی است. این شیکر ها به دلیل اندازه صفحه، سرعت چرخش، قطر دوران و تولید گرمای کمتر نسبت به دیگر شیکر ها یکی از مناسب ترین گزینه ها برای استفاده در آزمایشگاه های میکروبی جهت تهیه محیط کشت می باشد. از جمله مزیت های دیگر شیکر اوربیتالی می توان به وجود گیره نگه دارنده و عدم لرزش به هنگام چرخش دایره ای صفحه اشاره نمود.
شیکر صفحه ای یا platform shaker نوعی شیکر با چرخش صفحه افقی است. این نوع شیکر در ابعاد مختلفی وجود داشته که برای استفاده از آن، نمونه مورد نظر در ارلن مایر، شیشه و یا ویال ریخته شده و پس از تنظیم سرعت و زمان حرکت صفحه شیکر به حالت رفت و برگشتی شروع به مخلوط کردن نمونه ی نماید.
شیکر انکوباتور که با نام شیکر گرمایی نیز شناخته می شودف در واقع یک دستگاه با دو کارایی است. شیکر انکوباتور به دلیل توانایی لرزش و ایجاد گرمای کنترل شده اکسیژن و انرژی مورد نیاز برای رشید نمونه را به طور یکسان در محیط پخش کرده به همین دلیل به عنوان یکی از لوازم پرکاربرد در آزمایشگاه های میکروبی و سلولی است.
شیکر خورشیدی یا روتوشیکر(Rotoshaker) به دلیل قابلیت چرخش صفحه با زاویه های متفاوت نسبت به خط افق یکی از پرکاربرد ترین شیکر های آزمایشگاهی است. روتوشکیر همانند شیکر های دیگر برای مخلوط کردن و چرخاندن نمونه های آزمایشگاهی با سرعت و زاویه قابل تنظیم می باشد. نوع خورشیدی آن بیشترین کاربرد را در بخش هماتولوژی آزمایشگاه های تشخص طبی جهت انجام تست های مربوطه داشته و نوع صفحه ای آن در دیگر بخش های آزمایشگاه قابل استفاده می باشد.
کوکامیدوپروپیل بتائین (Cocamidopropyl Betaine) یا به اختصار CAPB به عنوان مهمترین سورفاکتانت آمونیومدار زویتریونیک (آمفوتریک) شناخته میشود. کوکامیدو پروپیل بتائین را با نام هایی نظیر کوکو آمیدو پروپیل بتائین، لوریل آمیدو پروپیل بتائین، دودکانول آمینو پروپیل دی متیل آمونیو استات و لوریل آمیدو پروپیل دی متیل آمینو استات نیز می شناسند. CAPB یک مایع شفاف و زرد کمرنگ با ویسکوزیته […]
معرفی میکروتیوب میکروتیوب ها ظروف کوچک پلاستیکی هستند که عمده کاربردشان در آزمایشگاه های تحقیقاتی و تشخیص طبی، نگه داری مقادیر کم نمونه و همچنین استفاده در دستگاه های میکروسانتریفیوژ است. انتهای میکروتیوب به شکل مخروط بوده و دارای درب پلی اتیلنی متصل به بدنه است. این در قابلیت باز و بسته شدن پی در […]
بسیار پیش میآید که فرش یا مبلمان در اثر بی دقتی، هول شدن، بازی کردن بچه کوچک و … کثیف میشوند. این کثیفیها شامل ریختن چای و قهوه، بستنی و خورشت و … میتواند باشد. اما با وجودی که یک بخشی از فرش یا مبلمان کثیف شده است، اما شستن تمام فرش معمولا راه منطقی […]
تعریف سیلیکاژل شاید تاکنون با بسته های کاغذی موجود در جعبه های کفش مواجه شده اید و از خود پرسیده اید که این ماده چیست و چه کاربردی دارد. در واقع این بسته ها حاوی ماده رطوبت گیر سیلیکاژل هستند. سیلیکاژل ماده ای پلیمری(بسپار) متخلخل و سهبعدی بوده که متشکل از واحدهای چهاروجهی دی اکسید […]
سلام خیلی ممنون از مطالبتون شیکر آزمایشگاهی گارانتی دارد ؟