- فروش مواد شیمیایی
- مواد اولیه صنایع غذایی
- فروش ظروف آزمایشگاهی
- فروش تجهیزات
- مطالب مفید
- آگهی رایگان
- پیشنهادهای ویژه
- آموزش کار با سایت
- ورود به حساب کاربری
کشف تصادفی یک آلیاژ آلمینیوم که به شکل غیر معمولی با آب واکنش میدهد، میتواند اولین گام برای استفاده راحت و آسان از سلولهای هیدروژنی برای سلولهای سوختی و کاربردهای دیگر باشد. این کشف میتواند جایگزینی برای باتری ها و سوختهای مایع باشد.
این کشف زمانی به وقوع پیوست که پژوهشگران در یکی از آزمایشگاههای تحقیقاتی ارتش آمریکا، در تلاش برای ساخت یک آلیاژ بسیار قدرتمند بودند. در یکی از تستهای معمول، آلیاژ در معرض آب قرار گرفت و شروع به واکنش کرد. این واکنش مدت زیادی ادامه پیدا کرد و آنجا بود که آنها متوجه شدند به یک راه حل برای یکی از مهمترین مشکلات بشر رسیده اند.
هیدروژن مدتها به عنوان سوختی سبز و تمیز شناخته میشد ذخیره سازی و جابجا کردن آن امر بسیار سختی بود. جنبهی مهم این کشف این است که میتواند سیستمهایی بسیار فشرده تر داشته باشد. مشکل همیشگی با سوخت های هیدروژنی، حمل و نقل و ذخیره سازی آنها بوده است.
این آلیاژ جدید میتواند به شکل موثری با آب و اکنش دهد و تولید هیدروژن کند. از آنجایی که این آلیاژ و آب هردو پایدار و به راحتی قابل حل هستند، میتوان از انها با عنوان سوختی بسیار مناسب استفاده کرد.
این آلیاژ جدید(که گروه در حال ثبت پتنت آن هستند)، از یک پودر چگال با دانه های در ابعاد چند میکرون آلومینیوم و یک یا چند فلز دیگر که در یک نانوساختار خاص مرتب شده اند، تشکیل شده است. اضافه کردن آب به این پودر باعث تولید اکسید آلومینیوم (یا هیدروکسید آن) و مقدار زیادی هیدروژن با بازده بسیار زیاد میشود. این مادهی جدید در مقایسه با باتریهای لیتیومی، در وزن یکسان، مقدار بیشتری انرژی را حمل میکند.
تا کنون تستهای آزمایشگاهی برای این ماده نتیجه بخش بودهاند و به گفتهی پژوهشگران، به نظر میرسد مشکلی برای استفادهی آن در ابعاد بزرگتر وجود نداشته باشد.
اسپاتول ابزاری قاشقک مانند است که از آن برای برداشتن و انتقال مواد شیمیایی استفاده میشود. این وسیله در آزمایشگاههای شیمی کاربرد زیادی دارد. اسپاتول یا همان قاشقک آزمایشگاهی وسیله ایست که برای نمونه برداری از مواد شیمیایی استفاده میشود. انواعی از آن دارای دو سر هستند که در یک سر آنها قاشقک و در […]
آب مقطر آکواریوم یکی از انواع آب مقطر است که بدلیل خلوص بالا و ایمنی برای استفاده در آکواریوم ها گزینه بسیار مناسبی می باشد. آب مقطر چیست؟ آب مقطر آبی است که حذف ناخالصی های آب در آن از روش تقطیر صورت گرفته است. در روش تقطیر ابتدا آب جوشانده می شود و سپس […]
آمونیوم دی کرومات چیست؟ آمونیوم دی کرومات یک ترکیب عالی با فرمول شیمیایی NH4)2Cr2O7) است. این ماده با جرم مولی 252.07 g/mol و چگالی 2.115 g/cm3 در الکل و استون انحلال پذیر است. شکل ظاهری آمونیوم دی کرومات کریستال های نارنجی تا قرمز رنگ بوده و به دلیل وجود کروم با عدد اکسایش 6+، آن […]
زمانی که اسید ضعیف و نمک آن یا باز ضعیف و نمک آن با هم مخلوط شوند، محلول بافر به وجود میآید که اصطلاحا به آن بافر گفته میشود. مهمترین خصوصیت محلولهای بافر این است که در صورت اضافه شدن مقدار کمی اسید یا باز قوی، PH محلول تغییری نمیکند. به عبارت دیگر میتوان گفت […]