تبدیل واحد طول چگونه انجام می شود؟

طول یکی از کمیت هایی است که واحد های مختلفی دارد و تعداد زیادی از این واحد ها امروزه در نقاط مختلف جهان استفاده میشوند. مشکلی که در حال حاضر وجود دارد، این است که کشورهای مختلف واحدهای طولی متفاوتی را به رسمیت میشناسند.

این تفاوت واحدهای طول در کشورهای مختلف، مشکلات زیادی را فراهم آورده است. احتمالا برای شما هم پیش آمده است که در حال کار کردن با نقشه یا برنامه ای بوده باشید و ببینید که مقیاس آن بر اساس واحدهای متفاوتی نسبت به واحدهای ما هستند. در کشورهای زیادی برای اندازه گیری و بیان کردن مسافت، به جای استفاده از واحد کیلومتر، از واحد مایل استفاده میشود.

تبدیل واحد آنلاین تمادکالا

واحد های اندازه گیری طول

جال چگونه میتوان کیلومتر و مایل را به یکدیگر تبدیل کرد؟

تبدیل واحد مایل و کیلومتر به یکدیگر

کیلومتر واحدی است که در سیستم متریک برای اندازه گیری مسافت های طولانی استفاده میشود.

مایل واحدی است که در سیستم اندازه گیری آمریکایی برای اندازه گیری مسافت های طولانی و مسافت های بین شهری مورد استفاده قرار میگیرد.

در سیستم آمریکایی هر مایل معادل 5280 فیت(فوت) است.

در سیستم متریک هر کیلومتر معادل 1000 متر است.

تبدیل کیلومتر به مایل:

هر کیلومتر = 0.621371 مایل

هر مایل = 1.609344 کیلومتر

تبدیل سرعت مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت

برای تبدیل سرعت مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت نیز میتوان از همان تبدیل های بالا استفاده کرد. این تبدیل ها برای مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت نیز به صورت زیر در می آیند:

1 کیلومتر بر ساعت = 0.621371 مایل بر ساعت

1 مایل بر ساعت = 1.609344 کیلومتر بر ساعت

تبدیل دیگر واحد های طول به یکدیگر

اصلی ترین واحدهای طول که در حال حاضر در جهان مورد استفاده قرار میگیرند متر، اینچ، یارد، فوت و مایل هستند. واحدهای متریک میتوانند با استفاده از پیشوندهای SI به یکدیگر تبدیل شوند.

تبدیل دیگر واحدها:

1 فیت = 12 اینچ

1 یارد = 3 فیت

1 یارد = 36 اینچ

1 مایل = 1760 یارد

1 مایل = 5280 فیت

برای تبدیل واحدهای متریک به هرکدام از این واحدها نیز میتوان ابتدا از تبدیل کیلومتر به مایل استفاده کرد و سپس آنرا به هرکدام از این واحد ها تبدیل کرد.

تبدیل واحد های SI به یکدیگر(پیشوند های SI)

این پیشوندها عبارتند از:

  • نانو: 0.000000001
  • میکرو: 0.000001
  • میلی: 0.001
  • سانتی: 0.01
  • دسی: 0.1
  • دکا: 10
  • هکتا: 100
  • کیلو: 1000
  • مگا: 1000000
  • گیگا: 1000000000

با اضافه شدن هرکدام از این پیشوندها در ابتدای واحد، اندازه واحد جدید در ضریب آنها ضرب میشود.

به محتوای این صفحه امتیاز دهید


۵ از ۵
برچسب ها :

مقاله های تمادکالا

نگهداری مواد شیمیایی یکی از چالش های بزرگ در آزمایشگاه ها است. ظروف مختلفی در آزمایشگاه ها وجود دارند که از هرکدام آنها میتوان برای نگهداری مواد مختلفی استفاده کرد. در مقاله پیشرو شما را با این ظروف و کاربرد آنها در نگهداری هرکدام از مواد شیمیایی آشنا خواهیم کرد. ابتدا نگاهی به لیست ظروف […]

  در این مقاله به بررسی برخی از دیگر گرید های موجود میپردازیم که بسته به نوع ماده و مصرف آن جدا شده اند. برای دیدن گرید بندی های اصلی و معروفتر که برای مواد تعریف می شوند، میتوانید مقاله “انواع گرید مواد شیمیایی(بخش اول)” را مطالعه فرمایید. گرید های عمومی مواد شیمیایی   گرید […]

یکی از اجزا بسیار مهم خودرو رادیاتور آن است که با چرخاندن آب درون موتور، مانع از افزایش بیش از حد حرارت آن می شود. در مقاله پیش رو قصد داریم در مورد رادیاتور و مایع درون آن به بحث بپردازیم. تشکیل رسوب در رادیاتور مشکلی شایع است. علت این امر استفاده از آب نامناسب […]

بالن یا فلاسک آزمایشگاهی یکی از لوازم بسیار پرکاربرد در آزمایشگاه هاست که در هر آزمایشگاهی لازم و ضروری است. شناخت انواع بالن آزمایشگاهی و دانستن کاربرد هرکدام، به استفاده بهتر در آزمایشگاه و انتخاب بالن مناسب، کمک خواهد کرد. در این مقاله با انواع بالن آزمایشگاهی و کاربرد هریک آشنا می شویم. بالن آزمایشگاهی […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا