طول یکی از کمیت هایی است که واحد های مختلفی دارد و تعداد زیادی از این واحد ها امروزه در نقاط مختلف جهان استفاده میشوند. مشکلی که در حال حاضر وجود دارد، این است که کشورهای مختلف واحدهای طولی متفاوتی را به رسمیت میشناسند.
این تفاوت واحدهای طول در کشورهای مختلف، مشکلات زیادی را فراهم آورده است. احتمالا برای شما هم پیش آمده است که در حال کار کردن با نقشه یا برنامه ای بوده باشید و ببینید که مقیاس آن بر اساس واحدهای متفاوتی نسبت به واحدهای ما هستند. در کشورهای زیادی برای اندازه گیری و بیان کردن مسافت، به جای استفاده از واحد کیلومتر، از واحد مایل استفاده میشود.
کیلومتر واحدی است که در سیستم متریک برای اندازه گیری مسافت های طولانی استفاده میشود.
مایل واحدی است که در سیستم اندازه گیری آمریکایی برای اندازه گیری مسافت های طولانی و مسافت های بین شهری مورد استفاده قرار میگیرد.
در سیستم آمریکایی هر مایل معادل 5280 فیت(فوت) است.
در سیستم متریک هر کیلومتر معادل 1000 متر است.
تبدیل کیلومتر به مایل:
هر کیلومتر = 0.621371 مایل
هر مایل = 1.609344 کیلومتر
برای تبدیل سرعت مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت نیز میتوان از همان تبدیل های بالا استفاده کرد. این تبدیل ها برای مایل بر ساعت و کیلومتر بر ساعت نیز به صورت زیر در می آیند:
1 کیلومتر بر ساعت = 0.621371 مایل بر ساعت
1 مایل بر ساعت = 1.609344 کیلومتر بر ساعت
اصلی ترین واحدهای طول که در حال حاضر در جهان مورد استفاده قرار میگیرند متر، اینچ، یارد، فوت و مایل هستند. واحدهای متریک میتوانند با استفاده از پیشوندهای SI به یکدیگر تبدیل شوند.
تبدیل دیگر واحدها:
1 فیت = 12 اینچ
1 یارد = 3 فیت
1 یارد = 36 اینچ
1 مایل = 1760 یارد
1 مایل = 5280 فیت
برای تبدیل واحدهای متریک به هرکدام از این واحدها نیز میتوان ابتدا از تبدیل کیلومتر به مایل استفاده کرد و سپس آنرا به هرکدام از این واحد ها تبدیل کرد.
این پیشوندها عبارتند از:
با اضافه شدن هرکدام از این پیشوندها در ابتدای واحد، اندازه واحد جدید در ضریب آنها ضرب میشود.
استخراج فلزات یکی از موضوعات بسیار مهم و مورد توجه به حساب میآید. یکی از روشهای استخراج فلزات که در بین فلزات گرانبها محبوبتر است، روش لیچینگ (هیدرومتالورژی) میباشد. وقتی فلزات در آب یا اسید قرار میگیرند، واکنش تولید گاز هیدروژن انجام شده و اتم های فلز به یونهای آن تبدیل میشوند. اما هر اسیدی […]
احتمالا شما هم تا بحال اسم موادی مانند آب ژاول، آب اکسیژنه و آب مقطر را شنیده اید و با خود فکر کرده اید که این مواد چی هستند و تفاوتشان در چیست. در مقاله پیش رو قصد داریم هرکدام از این مواد را معرفی کرده و با یکدیگر مقایسه کنیم. در ادامه به معرفی […]
آهک خوراکی یا هیدروکسید کلسیم، یک پودر سفید رنگ، بی بو با خاصیت قلیایی است که در محیطهای صنعتی مانند تصفیه فاضلاب، تولید کاغذ، ساخت و ساز و فرآوری مواد غذایی استفاده میشود. البته این ماده به عنوان جزئی از سیمان استخوانی، کاربردهای پزشکی و دندانپزشکی نیز دارد. هیدروکسید کلسیم اشکال و نامهای مختلفی دارد، […]
تجهیزات آزمایشگاهی پرمصرف لوازم آزمایشگاهی می باشند که در مدارس ، دانشگاه ها ،مراکز بهداشتی ، آزمایشگاه ها و …. استفاده می شود . در این مقاله از مقالات تمادکالا با لیست تجهیزات آزمایشگاهی پرمصرف آشنا می شوید و می توانید خرید لوازم آزمایشگاهی پرمصرف را از فروشگاه تمادکالا انجام دهید. در ادامه می توانید از […]