انواع چراغ الکلی

چراغ الکلی وسیله ایست که در آزمایشگاه ها و مراکز درمانی و بسیاری دیگر از مراکز مورد استفاده قرار می گیرد. این وسیله با سوزاندن الکل به عنوان سوخت، تولید حرارت می کند.

روش کار چراغ های الکلی با استفاده از سوختن فتیله داخل الکل است. سازوکار آن به این صورت است که یک محفظه (معمولا شیشه ای) قرار دارد که درون آن الکل می ریزند. یک فیتیله داخل الکل می ریند دور آن را محکم می کنند تا الکل موجود در چراغ الکلی تبخیر نشود. پس از آن، الکل از فیتیه بالا رفته و به نوک فیتیله می رسد. با آتش زدن فیتیله، الکل موجود در چراغ به آرامی سوخته و تولید حرارت می کند.

در تصویر زیر می توانید چراغ الکلی را در دو سایز متفاوت مشاهده فرمایید.

فروش چراغ الکلی

چراغ الکلی چیست؟

ویژگی های چراغ الکلی

  • چراغ الکلی هیچ نیازی به برق یا متصل بودن به شبکه گاز ندارد. به سادگی می توان آن را با الکل شارژ کرده و مجددا مورد استفاده قرار داد.
  • چراغ الکلی شعله ای کوتاه دارد.(گر نمی گیرد.)
  • چراغ الکلی در هنگام سوختن تولید دود  نمی کند.
  • چراغ الکلی با دمای پایینی می سوزد و در نتیجه برای ایجاد کردن دماهای بالا اصلا گزینه مناسبی نیست. برای ایجاد دماهای بالاتر در آزمایشگاه ها، به جای چراغ الکلی از چراغ بونزن استفاده می شود که شعله ای بسیار قویتر دارد.

کاربردهای چراغ الکلی

حرارت تولیدی از این وسیله معمولا برای استریل کردن سورنگ ها و بسیاری از ابزارآلات پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. البته این وسیله حرارت پایینی تولید می کند که بنظر می رسد همین حرارت برای ضدعفونی کردن اقلامی مانند سرنگ مناسب باشد.

در برخی از آزمایش ها از چراغ الکلی به عنوان منبع ایجاد حرارت استفاده می شود. گاهی اوقات از آن به عنوان منبع نور استفاده می شود. بخشی از کاربرد این وسیله در مناطقی است که دسترسی به گازکشی یا دیگر منابع انرژی ندارند.

به محتوای این صفحه امتیاز دهید


۴.۴۱ از ۵
برچسب ها :

مقاله های تمادکالا

مواد شیمیایی در گرید های مختلفی توسط شرکت سازنده تولید می شوند. شرکت های مرک و سیگما، معروف ترین برندهای در حال حاضر جهان هستند که مواد شیمیایی را در خلوص های گوناگون تولید می کنند. گرید مواد شیمیایی روی بسته بندی آنها درج می شود و به نوعی بیان کننده ی درصد خلوص ماده نیز […]

دستگاه آب مقطرگیری یا دستگاه تقطیر، دستگاهی است که در چند مرحله، آب شور و آب های معمولی را به آب خالص و آزمایشگاهی تبدیل می کند. طرز کار دستگاه آب مقطرگیری در این دستگاه آب به وسیله گرمایی که به آن داده شده، تبدیل به بخار می گردد. این عمل باعث می شود که […]

  رله حالت جامد از سال 1970 به بعد، به دلیل فرکانس بالای سوییچینگ، مقاومت در برابر شوک و لغزش و طول عمر زیاد، تکنولوژی معمول مورد استفاده برای سوییچینگ بود است. از این رله ها در بخش کنترلگرهای کوره و به منظور دادن برنامه های حرارتی دقیق به کوره استفاده می شود. SSR‌ها به […]

اسید سولفوریک مایعی شفاف، روغنی و بی بو (میزان بو بستگی به درجه خلوص دارد) با نام های سولفات هیدروژن و جوهر گوگرد و فرمول شیمیایی H2SO4  که دارای جرم مولی 98.078 g/mol است. فروشگاه اینترنتی تمادکالا در زمینه  فروش اینترنتی اسید سولفوریک فعالیت می کند. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر در این مقاله […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا