پژوهشگران دانشگاه ویتز، مغز انسان را مستقیما به اینترنت متصل کردند. دادههای جمع آوری شده از این پروژه میتواند گامهای بعدی در یادگیری ماشینها و رابطهای مغز-کامپیوتر را پیش ببرد.
برای اولین بار، پژوهشگران راهی برای اتصال مغز انسان به اینترنت به صورت زنده کشف کردند. نام این پروژه “Brainternet” است و مغز را مانند اینرنت اشیاء به اینترنت متصل میکند.
نحوهی کار پروژه به این صورت است که سیگنالهای EEG امواج مغزی بویسله یک “دستگاه EEG وابسطه به احساسات” که به سر کاربر متصل است، جمع آوری میشوند. سپس این اطلاعات به یک کامپیوتر ارزان قیمت ارسال میشوند که میتواند اطلاعات را به صورت زنده روی یک وبسایت باز، جایی که هرکسی میتواند آنرا ببیند، ارسال میکند.
پژوهشگر ارشد این پروژه میگوید: ((“Brainternet” یک پیشرفت جدید در زمینه سیستمهای رابط مغز-کامپیوتر است. در اینجا کمبود اطلاعات در زمینهی نحوهی کار و پردازش اطلاعات مغز به چشم میخورد. “Brainternet” به دنبال ساده کردن فهم انسان از مغز خودش و مغز دیگران است؛ این کار با مانیتور کردن دائمی فعالیت مغز انجام میشود.))
وی میگوید این تازه ابتدای راه این پروژه است. تیم درحال کار روی تجربهی تعاملی بیشتری بین کاربر و مغزش هستند. بعضی از این کاربردها همین الآن نیز بر روی سایت قرار گرفتهاند اما به تحریکهایی مانند حرکت بازو محدود شدهاند. این پروژه میتواند بیش از این نیز توسعه یابد تا اطلاعات را روی یک نرمافزار تلفن همراه ضبط کند تا به عنوان داده برای الگوریتم یادگیری ماشین استفاده شوند. در آینده این اطلاعات میتواند دوطرفه به عنوان ورودی و خروجی مغز منتقل شوند.
اطلاعات جمع آوری شده از این پروژه میتوانند به ما کمک کنند تا درک بهتری از نحوهی عملکرد مغز خود داشته باشیم و بتوانیم از این اطلاعات برای افزودن به قدرت مغزمان استفاده کنیم.
زئولیتها (Zeolite) آلومینوسیلیکاتهای هیدراته از فلزات قلیایی و قلیایی خاکی دارای ساختار شبکهای از حفرهها و کانالهای بسیار کوچک میباشند. این ساختار منحصر به فرد به زئولیتها اجازه میدهد تا آب و مواد مغذی را در خود نگه دارند و به تدریج آزاد کنند، که این ویژگیها آنها را برای استفاده در کشاورزی بسیار مناسب […]
همه ما انواع مختلفی از ظروف آزمایشگاهی را در آزمایشگاه های شیمی دیده ایم و ممکن است برایمان سوال شده باشد چرا اینهمه ظرف مختلف در آزمایشگاه هست و آیا واقعا همه آنها استفاده می شوند؟ در مقاله پیشرو قصد داریم به معرفی اولیه ظروف آزمایشگاهی بپردازیم و انواع آنها را خیلی مختصر توضیح دهیم. […]
آب اکسیژنه یا هیدروژن پراکسید مادهای است که امروزه کاربردهای بسیار زیادی دارد. این ماده بیشتر به عنوان ضدعفونی کننده و سفیدکننده استفاده میشود. این ماده بیشتر به صورت غلیط آن یافت میشود و در کاربردهایی بسیاری نیاز است که این ماده رقیق گردد. برای رقیق کردن آن حتما لازم است از آب مقطر استفاده […]
دستگاه آب مقطرگیری یا دستگاه تقطیر، دستگاهی است که در چند مرحله، آب شور و آب های معمولی را به آب خالص و آزمایشگاهی تبدیل می کند. طرز کار دستگاه آب مقطرگیری در این دستگاه آب به وسیله گرمایی که به آن داده شده، تبدیل به بخار می گردد. این عمل باعث می شود که […]