آشنایی با ظرف آزمایشگاهی مخروطی شکل

یکی از مواردی که افراد زیادی به دنبال آن هستند، ظروف ازمایشگاهی مخروطی شکل است. حتما بسیاری از ما ظروفی مخروطی شکل در آزمایشگاه دیده ایم که اسم آنها را نمیدانیم. عمده ظروفی که در آزمایشگاه به شکل مخروط هستند، “ارلن” نام دارند.

لازم به ذکر است که یکی دیگر از شیشه آلات آزمایشگاهی مخروطی شکل، قیف است؛ اما قیف ها جزو “ظروف” محسوب نمی شوند.

فروش ارلن

ارلن یا ارلن مایر ظرفی مخروطی شکل است که کاربردهای بسیار زیادی در آزمایشگاه دارد. عمده ترین کاربرد آن برای چرخاندن است. تفاوت آن با بشر در این است که میتوان آنرا به راحتی و بدون ترس از بیرون ریختن مواد شیمیایی چرخاند و برای جابجایی مواد شیمیایی نیز گزینه مناسبی است.

ظرف آزمایشگاهی مخروطی شکل - ارلن

در ادامه مقاله به بررسی جنس ارلن ها، انواع ارلن و کاربردهای آن خواهیم پرداخت.

انواع ارلن مایر

  • ارلن خلا: به نام ارلن تخلیه یا بوخنر نیز شناخته میشود. مقاومت بدنه ی این نوع ارلن در برابر فشار بالا است و برای تهیه گاز و بخار یا فیلتر کردن مواد مورد استفاده قرار میگیرد.
  • ارلن درپیچدار: از این نوع ارلن عمدتا برای کشت و یا نگهداری مواد استفاده میشود.
  • ارلن دهانه گشاد: از آن برای به حجم رساندن و همچنین برای جوشاندن و جداسازی مایعات استفاده میشود.
  • ارلن دهانه تنگ: مزیت این ارلن نسبت به ارلن دهانه گشاد، امکان جابجایی راحتتر مواد درون آن است. بیشتر برای تیتراسیون مورد استفاده است.

جنس ارلن مایر

عمدتا ارلن مایر ها از جنس شیشه های بوروسیریکاتی تولید میشود. این شیشه ها در برابر گرما مقاومت خوبی دارند. انواع پلی پروپیلنی ارلن نیز تولید میشود که برای موارد خاصی کاربرد دارد.

تفاوت ظرف آزمایشگاهی مخروطی شکل با دیگر ظروف آزمایشگاهی

مزیت ارلن مایر این است که از آن میتوان برای جابجایی مواد مایع استفاده کرد. سر آن را میتوان با درپوش های پلاستیکی یا چوب پنبه به راحتی پوشاند تا مواد از آن خارج نشوند. البته دسترسی به درون آن برای انجام برخی کارها سخت است که برای دسترسی راحتتر میتوان از بشر ها استفاده کرد. برای اعمال حرارت های زیاد و سریع نیز میتوان از بالن ها استفاده کرد.

ظروف آزمایشگاهی مخروطی شکل برای اندازه گیری حجم مایعات مناسب نیستند و برای اینکار بهتر است از استوانه ی مدرج استفاده شود.

فروشگاه اینترنتی تمادکالا فروشنده انواع ظروف آمایشگاهی مخروطی شکل و ساده است. برای مشاهده لیست این ظروف میتوان به صفحه “فروش ظروف آزمایشگاهی” مراجعه فرمایید.

فروش ظروف آزمایشگاهی

به محتوای این صفحه امتیاز دهید


۵ از ۵
برچسب ها :

مقاله های تمادکالا

برهمکنش پرتو الکترونی با ماده میکروسکوپ‌های الکترونی ابزاری مناسب و کارآمد برای کسب اطلاع از ساختار مواد در دنیای نانو هستند. آنها با توجه به ماهیت نور مرئی و اساس کار میکروسکوپ‌های نوری نسبت به این گونه میکروسکوپ‌ها ارجحیت دارند. همان طور که می‌دانید طول موج نور مرئی بین 400 تا 700 نانومتر است، در […]

آب رادیاتور و بهترین آب رادیاتور چیست؟ آب رادیاتور مایعی است که درون رادیاتور خودروها ریخته می‌شود. این مایع برای سرد کردن موتور مورد استفاده قرار می‌گیرد تا از گرم شدن بیش از حد آن جلوگیری کند؛ در واقع به عنوان خنک کننده یا ضدیخ نیز شناخته می‌شوند. انواع آب رادیاتور در بازار موجود است؛ […]

محیط کشت میلک آگار محیط کشت میلک آگار، یکی از انواع محیط های کشت غیر انتخابی است. این نوع محیط کشت برای بررسی میکرو ارگانیسم هایی که در شیر و یا محصولات لبنی وجود دارد به کار رفته و می توان میکروارگانیسم های موجود در شیر را به راحتی شمارش کرد. شما می توانید با […]

آب ژاول یا هیپوکلریت سدیم چیست آب ژاول یا وایتکس(نام خانگی آن) محلولی از هیپوکلریت سدیم(NaClO) است که کاربردهای زیادی در صنایع مختلف و خانگی دارد. در مقاله پیشرو به معرفی آب ژاول، خصوصیات و ویژگی ها و کاربردهای آن خواهیم پرداخت. آب ژاول که در بسیاری از خانه ها به آن وایتکس نیز گفته میشود، […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا