یکی از مواردی که افراد زیادی به دنبال آن هستند، ظروف ازمایشگاهی مخروطی شکل است. حتما بسیاری از ما ظروفی مخروطی شکل در آزمایشگاه دیده ایم که اسم آنها را نمیدانیم. عمده ظروفی که در آزمایشگاه به شکل مخروط هستند، “ارلن” نام دارند.
لازم به ذکر است که یکی دیگر از شیشه آلات آزمایشگاهی مخروطی شکل، قیف است؛ اما قیف ها جزو “ظروف” محسوب نمی شوند.
ارلن یا ارلن مایر ظرفی مخروطی شکل است که کاربردهای بسیار زیادی در آزمایشگاه دارد. عمده ترین کاربرد آن برای چرخاندن است. تفاوت آن با بشر در این است که میتوان آنرا به راحتی و بدون ترس از بیرون ریختن مواد شیمیایی چرخاند و برای جابجایی مواد شیمیایی نیز گزینه مناسبی است.
در ادامه مقاله به بررسی جنس ارلن ها، انواع ارلن و کاربردهای آن خواهیم پرداخت.
عمدتا ارلن مایر ها از جنس شیشه های بوروسیریکاتی تولید میشود. این شیشه ها در برابر گرما مقاومت خوبی دارند. انواع پلی پروپیلنی ارلن نیز تولید میشود که برای موارد خاصی کاربرد دارد.
مزیت ارلن مایر این است که از آن میتوان برای جابجایی مواد مایع استفاده کرد. سر آن را میتوان با درپوش های پلاستیکی یا چوب پنبه به راحتی پوشاند تا مواد از آن خارج نشوند. البته دسترسی به درون آن برای انجام برخی کارها سخت است که برای دسترسی راحتتر میتوان از بشر ها استفاده کرد. برای اعمال حرارت های زیاد و سریع نیز میتوان از بالن ها استفاده کرد.
ظروف آزمایشگاهی مخروطی شکل برای اندازه گیری حجم مایعات مناسب نیستند و برای اینکار بهتر است از استوانه ی مدرج استفاده شود.
فروشگاه اینترنتی تمادکالا فروشنده انواع ظروف آمایشگاهی مخروطی شکل و ساده است. برای مشاهده لیست این ظروف میتوان به صفحه “فروش ظروف آزمایشگاهی” مراجعه فرمایید.
بدن ما از انواع مختلف سلول های خونی تشکیل شده است. این سلول ها که دارای اشکال و اندازه های مختلفی هستند، طبق ساختار خود رنگ آمیزی می شوند. بنابراین سلول ها را به 3 دسته خنثی، اسیدوفیل و بازوفیل تقسیم می کنند. گروهی از سلول ها یا اجزای سلولی که خاصیت بازوفیلی دارند، تمایل […]
مقدمه کوره های الکتریکی از دیدگاه های مختلف قابل دسته بندی هستند. یکی از این دسته بندی ها بر اساس دمای کاری آنها می باشد. به طور کلی ایجاد گرما و بالا رفتن درجه حرارت در کوره ها از طرق مختلف انجام می شود که در این مقاله قصد داریم آنها را با جزییات معرفی […]
الکترونیک چاپی، فناوری جدیدی است که با سرعت خیره کنندهای در حال توسعه است و روند تغییرات آن در سالهای اخیر بسیاری از صنعتگران و مصرف کنندگان را به آینده این فناوری امیدوار کرده است. از پیشرفتهای کثیر این فناوری می توان به پیشرفت در صنعت الکترونیک اشاره کرد، که موجب ارزان سازی، انعطاف پذیری، […]
متیل اورانژ(Methyle Orange) یا هلیانتین یکی از مواد شیمیایی است که عمدتا در تیتراسیون(تعیین غلظت یک محلول مجهول) به عنوان شناساگر pH مورد استفاده قرار میگیرد. در مقاله پیش رو به معرفی این ماده و کاربردهای آن میپردازیم. متیل اورانژ در محلول های اسیدی به رنگ قرمز و در محلول های بازی به رنگ زرد […]