منو

گلیسیرین صنعتی (جامد)

کیفیت تضمینی
ضمانت بازگشت تا 7 روز
بسته بندی و ارسال توسط تمادکالا

فروش گلیسیرین صنعتی جامد

گلیسیرین صنعتی یکی از مواد پرکاربرد می باشد که در مصارف گوناگونی استفاده می شود . فروشگاه تماد کالا آماده فروش گلیسیرین صنعتی در مقادیر دلخواه فروش به صورت بسته ای و تناژ می باشد. برای براورد قیمت روز گلیسیرین صنعتی می تواند با کارشناسان تمادکالا ارتباط برقرار کنید.

گلیسیرین صنعتی چیست

گلیسیرین  با نام های (1,2,3-Trihydroxypropane، Glycerin  ،Glycerol)  یک الکل قندی تری هیدروکسی است که دارای متابولیسم کربوهیدرات و لیپید است. دارای فرمول مولکولی ( C3H8O3 یا CH2OH-CHOH-CH2OH ) و جرم مولکولی  92.094 g/mol است. همچنین به دلیل داشتن پیوند هیدروژنی ( 3 گروه هیدروکسیل) با هر نسبتی با آب حل می شود. گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو و شفاف به عنوان حلال ، نرم کننده، عامل دارویی و یا شیرین کننده استفاده می شود.فروش گلیسیرین صنعتی جامد

 

ارائه نمونه ی محصول برای فروش  گلیسیرین صنعتی

فروشگاه تمادکالا این امکان را فراهم کرده است تا با بررسی کیفیت بسته های 1 کیلوگرمی این محصول ، به راحتی گلیسیرین صنعتی را در حجم تناژ تهیه کنید.  با توجه به کاربرد بالای این محصول در مصارف گوناگون فروشگاه تماد کالا آماده ارسال این ماده به سراسر ایران می باشد. کلیه محصولات از جمله گلیسیرین صنعتی با کیفیت درجه یک عرضه می شود و در صورت اثبات عدم کیفیت و یا تفاوت ماده با برگه آنالیز ارائه شده در تماد کالا ، محصول عودت داده می شود.

قیمت گلیسیرین صنعتی

برای براورد قیمت گلیسیرین صنعتی می توانید با کارشناسان تماد کالا ارتباط برقرار کنید. با توجه به اینکه قیمت گلیسیرین صنعتی روزانه تغییر می کند. قیمت این محصول با تماس تلفنی قابل براورد است.

فروش  گلیسیرین صنعتی برای کاربردهای مختلف

گلیسیرین یکی از مواد طبیعی است که دارای کاربرد های زیادی در صنایع مختلف از جمله : صنایع نظامی، آرایشی بهداشتی، صنایع غذایی، دارو سازی، ضد انجماد و برای روغن کاری ابزارآلات و تاسیسات فلزی و سوخت و ساز سلولی در بدن، رنگ سازی و کشاورزی و صنعت فیلم است. در ادامه به توضیح مفصل هر یک می پردازیم:

  • صنایع غذایی:گلیسیرین صنعتی به عنوان ماده شیرین مزه به عنوان شیرین کننده در صنایع غذایی کاربرد دارد.
  • دارو سازی:  گرید دارویی این محصول در صنایع داروسازی کاربرد دارد.
  • آرایشی بهداشتی:به خاطر خاصیت جذب رطوبت و نگهداری رطوبت بر روی پوست به معتدل ماندن PH پوست کمک می کند و لک و خشکی پوست را کاهش می دهد.
  • رنگ سازی: گلیسیرین تصفیه شده درجه یک صنعتی به منظور صنایع رزین سازی (رزین آلکید) و رنگ سازی به کار می رود همچنین از گلیسیرین درجه 2 که از تصفیه پساب های کارخانجات صابون سازی به دست می اید دارای رنگ زرد بوده و برای ساختن ضد زنگ و رنگ های کدر به کار می رود. رنگ های روغنی با حل کردن رنگ دانه در ترکیبات گلیسیرین همانند استر گلیسیرین با اسید های چرب (لینولنیک و اسید اولئیک) تولید می شود.
  • کشاورزی: گلیسیرین جهت بهبود و درمان بذر و نهال مورد استفاده قرار می گیرد.
  • روغن کاری ابزارالات:  برای جلوگیری از سایش زودرس و آسیب رسیدن به چرخ دنده های داخلی، گلیسیرین را در فضای خالی ابزالات ریخته می شود و این سبب طول عمر و عملکرد بهتر ابزار الات می شود.

روش تولید گلیسیرین صنعتی

گلیسیرین معمولا به طور طبیعی و صنعتی به دست می آید:

  •  چربی حیوانات : گلیسیرین می تواند از ترکیب چربی حیوانی و آب قلیایی به دست آورد. این فرایند مولکول تری گلیسیرید را به زنجیره های اسید چرب و گلیسرول تجزیه می کند، بنابراین گلیسیرین به عنوان محصول فرعی این مواد شناخته می شود. از این روش معمولا در ساخت صابون و شمع استفاده می شود.
  • گیاهی: این روش، به عنوان جایگزینی برای گلیسیرین مبتنی بر چربی حیوانی است؛  فرایند استخراج از چربی های گیاهی  مشابه با فرایند انجام شده در استخراج روغن نارگیل است.
  • در صنعت: از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی و یا از طریق پروپیلن الکل( (propylene alcohol ساخته شده است.

 

 

 

2 دیدگاه برای گلیسیرین صنعتی (جامد)

  1. :

    برای سفارش گلیسیرین صنعتی چی کار کنم؟قیمت چند؟

  2. :

    سلام آیا گلیسرین صنعتی که شما معرفی کردید برای صابون سازی خانگی هم کاربرد داره ؟

    • :

      سلام
      بله برای صابون سازی مناسب است.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا