وسایل آزمایشگاهی برای کودکان

روش و چگونگی یادگیری از اصلی ترین کارهایی است که در رشد و شکوفا شدن یک کودک است. هنگامی که یک کودک وارد فضای آموزشی می‌شود، روش های گوناگونی وجود دارد که کودک به ان هدف آموزشی برسد. یکی از نکاتی که شاید امروزه به آن توجه بیشتری می‌شود، جذب کودک است.

در تمام کارهای روزمره، اگر فرد جذب کار خود شود و کار برای اون شیرین باشد، آن فرد علاوه برا آنکه کمتر خسته می‌شود، بلکه بهتر جلو می‌رود و انگیزه بهتری دارد. امروزه یکی از روش های نوین در آموزش، کسب مهارت و تجربه است. کودک با دیدن و لمس کردن بهتر و عمیق تر یاد می‌گیرد. برای اینکه بتوانند هدف های علمی را دنبال کنند، باید وسایل مورد نظر را داشته باشند. البته که بعضی از این وسایل با وسایل بزرگسالان یکی است.

خرید وسایل آزمایشگاهی برای استفاده کودکان

انواع وسایل آزمایشگاهی برای کودکان

به طور کل این وسایل ازمایشگاهی به دو دسته تقسیم می‌شوند.

دسته اول شامل وسایل آزمایشگاهی است که برای کودکان خطری ندارد و استفاده از آن راحت است. این وسایل در آزمایش ها و تحقیقات پیچیده نیز استفاده می‌شود ولی به دلایل ذکر شده از آن برای کودکان نیز استفاده می‌کنند.

دسته دوم شامل وسایلی است که به صورت پک یا کیت آموزشی به دانش آموز یا معلم داده می‌شود. این وسایل به صورتی هستند که همگی آن ها با هم یک یا چند هدف آموزشی خاص را دنبال می‌کنند و تنوع و خلاقیتی در این وسایل مطرح نیست. برای مثال یک پکی برای نشان دادن ضریب شکست آب فقط شامل لیوان شیشه ایی و چند قطع وسیله کوچک است و از آن ها استفاده های دیگری نمی‌شود. ولی وسیله ایی مانند بشر که برای آزمایشگاه های پیچیده است و حتی کودکان نیز (به دلیل بی خطر بودن آن) از آن استفاده کنند.

انواع وسایل آزمایشگاهی برای کودکان

انواع وسایل آزمایشگاهی که در تمام آزمایشگاه ها وجود دارد ولی برای کودکان نیز استفاده می‌شود عبارت اند از :

  • بشر : این ظرف شکلی همانند یک لیوان را دارد. معمول‌ترین ظرف بین لوازم آزمایشگاه شیمی است. برای مخلوط کردن، هم زدن و حرارت دادن مواد شیمیایی، از بشر استفاده می‌شود. برای سادگی انتقال مایعات، بشرها دارای لبه‌های خمیده هستند. این ظروف مدرج هستند و از آن می‌توان به عنوان وسیله ایی برای اعلام حجم مایعات استفاده کرد البته که اغلب ازین کار استفاده نمیکنند و وسایل دیگری مخصوص این کار وجود دارد.
  • ارلن : ظرفی دارای دهانه‌ای باریک است که خطر پاشیده شدن قطرات مایع را به هنگام هم زدن یا تکان دادن کاهش می‌دهد. ارلن به سادگی به پایه متصل می‌شود و می‌توان از آن برای گرم کردن و تکان دادن محلول‌ها استفاده کرد. ارلن مدرج برای برداشتن حجم مشخصی از مایعات کاربرد دارد. البته همانطور که در خصوص بشر مطرح شد، ارلن مدرج نیز روش دقیقی برای سنجش حجمی نیست و حجم را به طور حدودی مشخص می‌کند. همزدن مایعات مختلف در این ظروف برای کودکان کاری جذاب است.
  • قیف های ازمایشگاهی : همانند بسیاری از قیف‌های دیگر است، با این تفاوت که به منظور کار با لوازم آزمایشگاه تولید شده است و جنس مخصوص خود را دارد. قیف‌ها برای انتقال سریع مایعات به ظروف مختف کاربرد دارند. قیف‌های آزمایشگاهی در شکل‌های لوله بلند و لوله کوتاه تولید و به صورت پلاستیکی یا شیشه‌ای عرضه می‌شوند.
  • پیپت : از پیپت‌ها برای اندازه‌گیری دقیق حجم یک مایع و انتقال آن به ظرف دیگر استفاده می‌شود. پیپت‌ها انواع مختلفی دارند. پیپت مدرج و پیپت حبابدار، دو نوع پرکاربرد از این لوازم آزمایشگاهی هستند.

دسته دوم از وسایل که ذکر شد، گستره زیادی دارند و بسیار آزمایش های زیادی وجود دارد که کیت ها آموزشی آن ها تولید شده است.

 

به محتوای این صفحه امتیاز دهید


۴.۵ از ۵
برچسب ها :

مقاله های تمادکالا

اسید سولفوریک یا جوهر گوگرد، یک اسید معدنی بسیار قوی با فرمول شیمیایی H2SO4 و چگالی 1.83 g/cm3 است. اسید سولفوریک برای اولین بار با تقطیر زاج سبز با مس(II) سولفات توسط جابر ابن حیان تولید شد. اسید ساختار قطبی دارد و با هر نسبتی در آب حل می‌شود. این اسید به دلیل داشتن پیوند […]

محیط کشت به محیطی غنی از مواد لازم برای رشد سلولی گفته می شود که از آن در فرآیندهای کشت سلول ها یا باکتری ها استفاده می شود. در مقاله پیش رو روش ساخت مخیط کشت را توضیح می دهیم. فروش محیط کشت محیط کشت چیست؟ محیط کشت به محیطی گفته می شود که برای […]

کربن فعال پودری چیست کربن فعال پودری (Powdered Activated Carbons) ماده ایست که سطح فعال بسیار زیادی دارد و به همین دلیل نیز توانایی جذب بازه بسیار گسترده ای از مواد را دارد. کاربرد های این مدل از کربن فعال با کربن فعال گرانولی(Granular Activated Carbon) متفاوت است. از کربن فعال گرانولی بیشتر برای کاربردهای […]

در این مقاله به معرفی جنس و برندهای ظروف آزمایشگاهی خواهیم پرداخت و اطلاعاتی در این حوزه در اختیارتان قرار میدهیم. ظروف آزمایشگاهی معمولا در دو دسته پلاستیکی و شیشه ای هستند که ظروف شیشه ای استفاده بیشتری دارند. شفافیت، مقاومت گرمایی، دوام، امکان شستشوی آسان و قابلیت استریل کردن، باعث شده که استفاده ظروف […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برخی از مشتریان تمادکالا